«Εγρήγορση και ανησυχία»

18:03 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως στον ΟΦΗ θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και ανησυχία, από τη στιγμή που οι Κρητικοί βρίσκονται κάτω από τους 27 βαθμούς και μόλις 4 μακριά από τον υποβιβασμό. «Όλες οι ομάδες που έχουν από 27 βαθμούς και κάτω πρέπει να είναι σε εγρήγορση και ανησυχία.

Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Νομίζω ότι αυτή η διαπίστωση θα πρέπει να είναι και αυτή που θα μας καθορίσει τη στάση μας στο παιχνίδι με τον

Ολυμπιακό. Έχουν μείνει επτά παιχνίδια, είναι εφτά τελικοί και αυτό τα λέει όλα. Η βαθμολογία είναι ευμετάβλητη και αυτό πιστεύω ότι θα ισχύει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά μας θέλουμε όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια να είμαστε αυτοί που πρέπει και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου μας, όπως την έχουμε πάντα κι εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα