Έγραψε ιστορία ο Καβάνι

20:22 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Εντισον Καβάνι είναι το πιο hot όνομα της μεταγραφικής και φροντίζει κάθε εβδομάδα να ανεβάζει όλο και περισσότερο τις μετοχές του. Στον τελευταίο αγώνα των Παρτενοπέι στο «Σαν Πάολο» έκανε τους αντιπάλους του να παραμιλούν και να μαζεύουν μπάλες από τα δίχτυα πετυχαίνοντας για 7η φορά στην καριέρα του χατ τρικ.
Το πιο σημαντικό για τον matador και φυσικά την Νάπολι δεν είναι ο αριθμός των χατ τρικ αλλά το κόντρα σε ποιες ομάδες τα πέτυχε. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ουγουγουανός killer έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει βάλει τρία γκολ

σε έναν αγώνα σε Γιουβέντους, Μίλαν και Ιντερ. Πέρα από της τρεις, το έχει κάνει και με αντίπαλο την Ρόμα και δύο φορές με την Λάτσιο. Την 7άδα συμπληρώνει η λιγότερο... διάσημη, Σαμπντόρια.
Πέρα από τα χατ τρικ ο Καβάνι στο ματς με την Ιντερ έφτασε και ξεπέρασε τα 100 γκολ με την Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις καθώς πλέον έχει στο ενεργητικό του 101 τεμάχια σε 135 αγώνες με τη φανέλα των Βεζουβιάνι.
Ολα τα χατ τρικ έχουν έρθει στο «Σαν Πάολο» με το πρώτο να είναι στις 9 Ιανουαρίου του 2011 με την Γιουβέντους (3-0) με το τρίτο γκολ να το βάζει με ένα εκπληκτικό scorpion kick. Στα τέλη του ίδιου μήνα ακολούθησε το Νάπολι-Σαμπντόρια 4-0 και σειρά πήρε η Λάτσιο στις 3 Απριλίου σε μαγικό αγώνα που έληξε 4-3. Στις 18 Σεπτεμβρίου θύμα του matador έγινε και η Μίλαν που είχε την... ατυχία να προηγηθεί (3-1) και στις 26 Ιανουαρίου 2012 η Λάτσιο γνώρισε ξανά την οργή του Καβάνι με 3-0, στις 6 Ιανουαρίου φέτος η Ρόμα μπήκε στο κλαμπ (4-1) για να κλείσει ο κύκλος με τους VIP πελάτες του με την Ιντερ (3-1).
Αυτές οι εμφανίσεις και τα γκολ, έχουν φέρει ενδιαφέρον για τον Καβάνι από τα πλουσιότερα κλαμπ του κόσμου, με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι να δείχνουν διατεθειμένες να πληρώσουν τη ρήτρα των 63 εκατ. ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η απάντησή του; «Εγώ απλά συγκεντρώνομαι στο να τα πηγαίνω όσο καλύτερα μπορώ». Μάλλον τα καταφέρνει καλά...

Keywords
Τυχαία Θέματα