Έγκυος μητέρα σκότωσε τα 3 της παιδιά και αυτοκτόνησε! (ΦΩΤΟ)

22:20 16/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει την πόλη Λόουστοφτ της Αγγλίας, όπου μια έγκυος μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό.

Πρόκειται για την 23χρονη Φιόνα Άντερσον, η οποία μάλιστα βρισκόταν σε διάσταση με τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών, τον 24χρονο Γκρεγκ ΜακΛέλαντ.

Η αστυνομία εντόπισε αρχικά το πτώμα της γυναίκας στο χώρο στάθμευσης κάτω από το σπίτι της οικογένειας. Τρεις ώρες αργότερα το σοκ ήταν ακόμα μεγαλύτερο καθώς ανακάλυψαν στο διαμέρισμα της

γυναίκας τα άψυχα σώματα των τριών παιδιών της, της 3χρονης Λεβίνα, του 2χρονου Άντυ και του 11μηνου Κάιντεν.

Ο πατέρας ειδοποιήθηκε στη συνέχεια και εμφανίστηκε απίστευτα σοκαρισμένος.

Λίγες ώρες πριν το απίστευτο έγκλημα, η 23χρονη Φιόνα είχε αναρτήσει στη προσωπική της σελίδα στο facebook μία φωτογραφία των τριών παιδιών της γράφοντας: «Η μαμά πάντα θα σας αγαπά και ποτέ δεν θα σας αφήσει. Θα σας κρατώ ασφαλή», ενώ απευθυνόμενη στον Γκρεγκ ανέφερε: «Το μόνο που κάναμε είναι να σε αγαπάμε. Σου έδωσε τα πάντα, λάτρευα τα παιδιά σου και εσύ μας πόνεσες τόσο πολύ».

Λίγο αργότερα η γυναίκα είχε ανεβάσει στο προφίλ της και ένα υπερηχογράφημα επιβεβαιώνοντας την εγκυμοσύνη καθώς κυοφορούσε ένα κοριτσάκι, το οποίο θα γεννούσε τον Ιούνιο και θα του έδινε το όνομα Εβαλί.

Ο πατέρας συντετριμμένος δήλωσε: «Έχω χάσει τα πάντα. Όλη μου την οικογένεια. Τα παιδιά μου είναι νεκρά. Το έμαθα το πρωί όταν με ειδοποίησε η αστυνομία». Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Οι αστυνομικές αρχές περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή για να μάθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου των τριών παιδιών.

Ο Τζον Μπροκλεμπανκ, επικεφαλής των ερευνών, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μία ανείπωτη τραγωδία. Προτεραιότητά μας η εξακρίβωση του θανάτου της μητέρας, και πως αυτός συνδέεται με το θάνατο των τριών παιδιών της».

Keywords
Τυχαία Θέματα