Εγκρίθηκε η παράταση του ΑΜΚ

19:53 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Εγκρίθηκε η παράταση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Το αίτημα είχε καταθέσει το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τους υποψήφιους επενδυτές, και η νέα διορία είναι μέχρι της 31η Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως δίνεται στους Άραβες υποψήφιους επενδυτές χρονικό περιθώριο

μέχρι την ψήφιση του νόμου (αναφορικά με τους ξενους επενδυτές στην χώρα μας), κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές του Ιανουαρίου. Αν σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος, τότε η «πράσινη» ΠΑΕ σκέφτεται να βγάλει προς πώληση της μετοχές έναντι 0,33 ευρώ.



Ο Δημήτρης Γόντικας εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ τόνισε πως η παρούσα είναι μία κρίσιμη στιγμή για τον Παναθηναϊκό: «Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου η οποία αποφάσισε την παράταση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 31/1. Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στην ιστορία του συλλόγου. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταπεξέρθουμε. Πιθανόν να υπάρξει ένα σχήμα μελών του Δ.Σ. που θα συναντηθεί με τους μετόχους του Παναθηναϊκού. Θα το δούμε σε σχέση και με άλλα πράγματα που θα γίνουν. Διαβάστηκε επιστολή από το δικηγορικό γραφείο που πιθανόν να εκπροσωπεί τους υποψήφιους επενδυτές. Για αυτό πήγαμε στην παρένθεση της παράτασης, ώστε αν ψηφιστεί ο νόμος μέσα στον Ιανουάριο, να υπάρχει ανοικτή η διαδικασία για όποιον θέλει να επενδύσει στην ομάδα»

Από την μεριά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε πως η κατάσταση δεν είναι τραγική ωστόσο εμφανίστηκε απαισιόδοξος σχετικά με το αν θα βρεθεί κάποιος να βάλει λεφτά στην ομάδα: «Η κατάσταση δεν είναι τραγική, αλλά αυτήν τη στιγμή είναι πάρα πολύ δύσκολη. Όλη αυτή η ιστορία με τους σουλτάνους και τα λοιπά με βάζει σε σκέψεις και ανησυχία. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει. Ο θεός να βάλει το χέρι του. Θα πάει μια επιστολή σε όλους τους Παναθηναϊκούς για να βάλουν χρήματα. Όμως το βλέπω φοβερά δύσκολα να βρεθεί άνθρωπος να βάλει έστω κι ένα ευρώ στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα