Εγκρίθηκε η επέκταση συμβολαίου με τη Nova

21:05 25/7/2013 - Πηγή: AEK365

Το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ ενέκρινε, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του την επέκταση για δύο χρόνια της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η επέκταση εγκρίθηκε από 17 ΠΑΕ, καθώς δεν συμφώνησε ο Παναθηναϊκός, ενώ μετά το τέλος του συμβουλίου «έπεσαν» οι υπογραφές.

Στο μεταξύ, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να συστήσει επιτροπή και να αναθέσει σε αναγνωρισμένο οίκο τη διενέργεια μελέτης για την αναδιάρθρωση

του πρωταθλήματος από τη σεζόν 2015-16 και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας είναι οι εξής:

«1. Εγκρίθηκε η επέκταση της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων για τις περιόδους 2015-16 και 2016-17 από 17 ΠΑΕ, πλην της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και υπεγράφησαν οι σχετικές συμβάσεις μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ.

2. Αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση επιτροπής και η υλοποίηση από αναγνωρισμένο Οίκο που θα επιλεγεί από τη Super League, οικονομοτεχνικής μελέτης, προκειμένου να υποβληθεί συγκεκριμένη πρόταση περί αναδιάρθρωσης από την περίοδο 2015-16, αύξησης της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος και άλλων παραμέτρων που αφορούν στη δομή του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3. Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων υποδομής Κ15-Κ17.

4. Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής και το συνοπτικό πρόγραμμα του Α΄ Γύρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα