Εγκώμια Λάμπαρντ για τους «νέους»

11:37 8/9/2012 - Πηγή: AEK365


Νικηφόρα ξεκίνησε την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική Αγγλίας καθώς συνέτριψε με 5-0 την Μολδαβία εκτός έδρας με τον Φρανκ Λάμπαρντ να στέκεται στην πολύ καλή εμφάνιση τόσο του Τομ Κλέβερλι όσο και του Άλεξ Τσάμπερλεϊν.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Ο Κλέβερλι έπαιξε με μυαλό στο κέντρο. Είναι χαρά να αγωνίζεσαι δίπλα του και σε τόσο μικρή ηλικία θα αφήσει εποχή αν συνεχίσει έτσι τα

επόμενα χρόνια. Ο Τσάμπερλεϊν ήταν υπέροχος. Έδωσε ρυθμό στην ομάδα με την ταχύτητα του στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις νεαρούς παίκτες να αγωνίζονται όπως αυτοί οι δυο για την Εθνική Αγγλίας".
Για την συνέχεια των προκριματικών, ο Λάμπαρντ δήλωσε: "Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Όπου και αν παίζουμε θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πατήσαμε φρένο στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι φυσιολογικό από την στιγμή που ήμασταν 3-0 μπροστά στο σκορ και σε λίγες μέρες έχουμε άλλον αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε σε υψηλούς ρυθμούς και με την Ουκρανία την επόμενη Τρίτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα