Εγκώμια Γκαλινάνι για Πίπο

17:13 11/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» υποστήριξε ότι μπορεί να έχουν περάσει από τον σύλλογο πολλοί παίκτες που ήταν καλύτεροι από τον «Πίπο», κανείς ωστόσο δεν ξενυχτούσε μελετώντας τους αντίπαλους αμυντικούς, όπως εκείνος.

«Ο Πίπο υπήρξε ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Έχει παίξει ρόλο σε καθέναν από τους τίτλους που έχουμε κερδίσει», δήλωσε αρχικά ο Γκαλιάνι και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες για να πει κανείς για έναν τέτοιο επιθετικό. Στο όνομα της Μίλαν,

σ΄ ευχαριστώ!».

Όσο για τα χαρίσματα του Ιντζάγκι είπε πως: «Έχουν περάσει καλύτεροι παίκτες από τη Μίλαν, κανένας, όμως, δεν περνούσε τις νύχτες του βλέποντας πώς κινούνται οι κεντρικοί αμυντικοί του πρωταθλήματος! Ο Ιντζάγκι ξέρει πώς παίζουν οι αντίπαλοι του και πώς να αντιδράσει ανάλογα. Αυτό είναι το μυστικό του».

Όσο για τον ίδιο τον παίκτη ξεχώρισε τον Κάρλο Αντσελότι ως τον κορυφαίο προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε, ενώ για την καλύτερη στιγμή του είπε: «Ο τελικός της Αθήνας ήταν ένα απερίγραπτο συναίσθημα για μένα. Είναι μοναδικό να είσαι ο άνθρωπος που κρίνει ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι».

Παράλληλα ο Ιταλός αναφέρθηκε και στο μέλλον του, το οποίο και παραμένει ανοιχτό: «Είμαι σε δύσκολο σταυροδρόμι. Η καρδιά μου μού λέει να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, όμως έχω και την ευκαιρία να διδάξω το άθλημα στα νέα παιδιά και μπορώ να τους μάθω πολλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα