Εφτάρα με σόου Γκόμες

23:41 13/3/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» - Επαναληπτικός

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 7-0

ΓΗΠΕΔΟ: Alianz Arena

Σε σόου του Μάριο Γκόμες εξελίχθηκε το ματς της Μπάγερν με την Βασιλεία όπου η Βαυαροί με τέσσερα γκολ του επιθετικού τους διέσυραν με 7-0 τη Βασιλεία και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Οι Γερμανοί μπήκαν

δυνατά από τα πρώτα λεπτά και αφού στο 6' ο Ρόμπεν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα το κατάφερε τέσσερα λεπτά μετά και έκανε το 1-0 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 12' η Μπάγερν έχασε νέα εύκαιρα αυτή τη φορά με τον Μάριο Γκόμες. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 22ο λεπτό ο Μίλερ έπιασε από κοντά την κεφαλιά αλλά αμυντικός της Βασιλείας έκοψε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και στο 39' η Βασιλεία απείλησε για πρώτη φορά με ένα άστοχο πλασέ του Άλεξ Φράι. Τρία λεπτά μετά όμως ο Γκόμες με προβολή δεν αστόχησε και έγραψε το 2-0. Πριν καν συνέλθει η Βασιλεία ήρθε και το τρίτο γκολ με σκόρερ και πάλι τον Βραζιλιάνο.

Το δεύτερο μέρος ήταν one-man show για τον Γκόμες που στο 50' έκανε το 4-0 και στο 61' πέτυχε το πέμπτο γκολ της Μπάγερν και το τρίτο δικό του. Μόλις έξι λεπτά μετά ο Γκόμες χτύπησε και πάλι γράφοντας το 6-0 φτάνοντας το τέσσερα γκολ. Ο επιθετικός της Μπάγερν κυνήγησε ακόμα ένα τέρμα για να πιάσει το ρεκόρ του Μέσι αλλά τελικά ήταν ο Ρόμπεν που στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπαντστούμπερ Αλάμπα, Γκουστάβο, Ρόμπεν (82'Τίμοστσουκ), Ριμπερί΄(78'Πράνιτς), Μίλερ (70'Σβαϊνστάιγκερ), Κρόος, Γκόμες.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σομέρ, Παρκ, Ντράγκοβιτς, Αμπραχάμ, Σταϊνχόφερ (70'Ντέγκεν), Σακιρί, Φ,Φράι (63'Στόκερ), Καμπράλ, Τζάκα, Στρέλερ, Α.Φράι

Keywords
Τυχαία Θέματα