Εύκολη πρόκριση για ΠΑΣ

16:48 22/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το μοναδικό τέρμα του Κουέβας στο 5' ήταν αρκετό για να δώσει στον ΠΑΣ Γιάννινα την πρόκριση στους «16» κόντρα στον Διαγόρα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε την ομάδα με του πε πολλές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς παίκτες.

Δυνατά μπήκε στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΣ Γιάννινα με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 5'. Ο Κυριάκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κούεβας με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Διαγόρας μετά το τέρμα που δέχτηκε δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να απειλήσει τον ΠΑΣ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ήρεμοι και διατήρησαν την κατοχή της μπάλας καθ' όλη την διάρκεια του ημιχρόνου.

Οι ευκαιρίες για τον ΠΑΣ στο πρώτο μέρος ήταν πολλές με καλύτερη εκείνη του Κώστιου στο 18'. Ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε στη μικρή περιοχή ωστόσο το πλασέ του δεν βρήκε εστία.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αρκετά και ο ΠΑΣ αρκέστηκε στο ένα τέρμα. Οι Γιαννιώτες ήλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού γεγονός το οποίο δεν επέτρεψε στον Διαγόρα να πλησιάσει στην εστία του Κηπουρού.

Στα μέσα του 2ου ημιχρόνου οι παίκτες του δύο ομάδων περίμεναν την λήξη και η απόδοση τους δεν αντέχει σε κριτική.

Το ματς έληξε με σκορ 1-0 και ο ΠΑΣ πήρε εύκολα το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Αυγενικού, Ματεντζίδης, Πουλόπουλος, Παπαδημητρίου, Μουσταφίδης, Μπακάλης, Καρπαθάκης (78' Τσίτσι), Χατζηκοσμάς (84' Ρούσσος), Μπαούρης, Λερογιάννης (68'Επιφανής).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (46' Κεϊτά), Ντάσιος, Μιχαήλ, Κυριάκος (70' Τζάνης), Σκούφαλης, Κουέβας (90+2' Οικονόμου).

Keywords
Τυχαία Θέματα