Εύκολη η Πλζεν, ζωντανή η Ακαδέμικα

22:05 8/11/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-0
Γήπεδο: Σινταντέ ντε Κοιμπρα

Μεγάλη νίκη με 2-0 πέτυχε η Ακαδέμικα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ελπίζει ακόμη σε πρόκριση.

Στο 16ο λεπτό το σουτ του Ραούλ Γκαρσία έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 28' η Ακαδέμικα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Εντουάρντο απέφυγε τον Σίλβιο και με όμορφο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ασένχο.

Στο 46ο λεπτό ο Ρικάρντο απέκρουσε το μακρινό σουτ του Κόκε, αλλά στο

69ο λεπτό η Ακαδέμικα καθάρισε το ματς, κάνοντας το 2-0 με πέναλτι του Εδουάρδο.

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ: Ρικάρντο, Ντίας, Φλάβιο Φερέιρα, Νιβάλντο, Κεϊτά (79΄Τσίνα), Μακελελέ, Ρεάλ, Μαρίνιο (71' Αφόνσο), Σισέ (84' Εντίνιο), Κλέιτον, Εντουάρντο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ασένχο, Λουίς, Σίλβιο, Πουλίδο, Κάτα Ντίας, Ραούλ Γκαρσία, Μάριο Σουάρες (58' Εμρέ), Τιάγκο (71' Καντέρ), Σαούλ Νίγκεθ (46' Πέδρο Μάρτιν), Κόκε, Αντριάν

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: 4-0
Γήπεδο: Μέστα Πλζνε

ευρεία νίκη με 4-0 πέτυχε η Βικτόρια Πλζεν κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ και ελπίζει σε πρόκριση.

Η Βικτόρια Πλζεν ήταν καλύτερη από τα πρώτο κιόλας λεπτό και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 23' με γκολ του Κολάρ μετά από ασίστ του Ρέζνικ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και διπλασίασαν τα γκολ τους στο 40' με τον Στίπεκ, ενώ ένα λεπτό μετά η Χάποελ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντζεμπά-Ντζεμπά.

Στην επανάληψη η Πλζεν δεν δυσκολεύτηκε και στο 76' έκανε το 3-0 με τον Κολάρ, ενώ στο 84' ο Μπακός διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Κοζάτσικ, Ρέζνικ, Τσισόφσκι, Προχάτσκα, Λιμπέρσκι, Χόρβατ (80' Ζέμαν), Νταρίντα, Στίπεκ (67' Στίπεκ), Κόλαρ, Ντούρις, Μπάκος (85' Μαλακιάν).

ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Απούλα, Πάντσιλ, Σουσάν, Αντέμπι (46' Μπαντιέρ) , Τζέμπα-Τζέμπα, Τοάμα, Γκορντάνα (74' Μάρε), Πέτκοβοτς, Κοέν (61' Μάμαν), Ταμούζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα