«Εύκολη επιλογή η Ρόμα»

22:56 20/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένος από την απόφασή του να μετακομίσει στην Ιταλία για χάρη της Ρόμα εμφανίστηκε ο Κέβιν Στρούτμαν.

Ο Ολλανδός μέσος τόνισε ότι παρά τις προτάσεις που είχε, εκείνος προτίμησε τους «τζιαλορόσι», χαρακτηρίζοντας την επιλογή του εύκολη, καθώς η ομάδα καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες του.

«Η αλήθεια είναι πώς είχα κάποιες προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά διάλεξα τη Ρόμα γιατί είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες μου. Μίλησα με τον προπονητή, τον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για

μένα. Μπορώ να πω ότι ήταν εύκολη η επιλογή για μένα η Ρόμα. Στόχος μου είναι οι νίκες και θα δώσω το 100% για την ομάδα, ώστε να έρθουν οι επιτυχίες. Ξέρω ότι η Ρόμα περιμένει πολλά από εμένα, αλλά αυτό δεν με γεμίζει με άγχος. Θέλω να μάθω το συντομότερο δυνατό ιταλικά και ελπίζω να ανταποκριθώ σε όλες τις προσδοκίες», ήταν αρχικά τα λόγια του. Όσον αφορά τη θέση που αγωνίζεται, αλλά και τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι: «Μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις του κέντρου, καθώς τα χαρακτηριστικά μου είναι και επιθετικά και αμυντικά, οπότε μπορώ να προσφέρω όπου μου ζητηθεί. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Ντε Ρόσι, αλλά είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ δίπλα σε ένα τόσο μεγάλο παίκτη. Ελπίζω να παραμείνει στη Ρόμα γιατί θεωρώ ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ στο στυλ παιξίματος».

Για την προοπτική να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ σημαντικό βήμα για μένα το ότι θα αγωνιστώ στη Serie A, από το ολλανδικό πρωτάθλημα και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική. Πριν έρθω στη Ρόμα μίλησα με τον Στεκέλεμπουργκ και μου είπε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι και πόσο ενθουσιώδεις είναι οι οπαδοί της. Σίγουρα υπάρχει πίεση, αλλά αυτό βοηθάει τους παίκτες να εξελιχθούν».

Keywords