Εύκολα η Γιουνάιτεντ

00:05 4/2/2015 - Πηγή: AEK365

FA CUP-4ος ΓΥΡΟΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ

Μπορεί η αντίπαλός της ομάδας του Λουίς Φαν Χάαλ να βρίσκεται στην τέταρτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά όπως της έβαλε δύσκολα στο πρώτο ματς (0-0) πήγε να το κάνει και απόψε...
Και αυτό, διότι μόλις στην πρώτη φάση του ματς οΈλιοτ σημάδεψε το δοκάρι του Ντε Χέα και... πάγωσε για λίγο το «Ολντ Τράφορντ».

Στη συνέχεια όμως η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής, με τους «κόκκινους διάβολους» να παίρνουν το προβάδισμα με τον Μάτα στο 25' καινα κάνουν δύο τα τέρματά τους με το πρώτο γκολ

του Ρόχο στα αγγλικά γήπεδα.

Το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους που αγωνίστηκαν με ενδεκάδα.... Πρέμιερ Λιγκ, διαμόρφωσε οΓουίλσον (73'), που είχε αντικαταστήσει τον Φαν Πέρσι επτά λεπτά νωρίτερα.

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την Πρωτοχρονιά πραγματοποίησε ο Γιανγκ που πέρασε και αυτός ως αλλαγή του Ρόχο στο 81ο λεπτό.

Στα άλλα δύο ματς της βραδιάς, Σάντερλαντ και Πρέστον έπραξαν αυτό που δεν μπόρεσαν την περασμένη εβδομάδα στην έδρα τους. Επικράτησαν των Φούλαμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα και εξασφάλισαν μια θέση του «16» της διοργάνωσης.

Μάλιστα αμφότερες το έκανα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Βρέθηκαν στο ημίχρονο να χάνουν 1-0, ωστόσο, κατάφεραν να φέρουν τα πάντα... τούμπα στο δεύτερο μέρος και να φτάσουν στη νίκη με σκορ 3-1!
Στο Λονδίνο, ο Ρονταγιέγκα είχε δώσει το προβάδισμα στη Φούλαμ, για να έρθει η ανατροπή για τις «μαυρόγατες» με τη γκάφα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μπετινέλι στο 61' και τα γκολ των Άλβαρεζ (75') και Ζόρντι Γκόμεζ (πέναλτι στις καθυστερήσεις).

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε για τους «cottagers» ο Κώστας Σταφυλίδης.

Στο «Μπράμαλ Λέιν» ο Μέρφι έκανε το 1-0 για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά η Πρέστον βγήκε νικήτρια από τη... μάχη των ομάδων της League One, με τα δύο γκολ του Γκάλαχερ (63', 73' πεν) και αυτό τουΧάντιντον (69').

Σέφιλντ Γ.-Πρέστον: 1-3
(Μέρφι 38'-Γκάλαχερ 63', 74' πεν., Χάντινγκτον 69')

Φούλαμ-Σάντερλαντ: 1-3
(Ροδαγιέγκα 27'-Μπεντινέλι 61' αυτ., Άλβαρες 76', Γκόμες 90+3' πεν.)

Μάντσεστερ Γ.-Κέιμπριτζ: 3-0
(Μάτα 25', Ρόχο32', Γουίλσον 73')

Keywords
Τυχαία Θέματα