Ευχαριστώ στον κόσμο απο Πλατανιά

18:46 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους, που βρέθηκαν χθες στο Παγκρήτιο Στάδιο και στήριξαν με την παρουσία τους και την κόσμια συμπεριφορά τους -γεγονός εξαιρετικά σημαντικό- την προσπάθεια της ομάδας μας στον νικηφόρο αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας από τα Χανιά, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Ηράκλειο (διανύοντας περισσότερα από 300 χιλιόμετρα συνολικά) και

έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του Παγκρητίου Σταδίου, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά. Η παρουσία όλων ήταν σημαντική και συγκινητική. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας, επιδεικνύοντας πάντα φίλαθλο πνεύμα και διάθεση ουσιαστικής στήριξης τής ομάδας μας.

Επίσης, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά:

- Τη Διοίκηση και όλο το προσωπικό του Παγκρητίου Σταδίου για την πραγματικά άψογη φιλοξενία.

- Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για την άριστη συνεργασία.

- Τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Παραρτήματος Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που παρευρέθηκαν στο Στάδιο, για τη σημαντική συνεισφορά τους και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς.

- Όλους τους συνεργάτες της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί συνολικά, ως ομάδα, για την άριστη διεξαγωγή του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα