«Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

21:16 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η νίκη του Ικάρου επί του Αμαρουσίου (82-70) ήταν μονόδρομος για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη που έπαιξε όπως έπρεπε και κατέκτησε το τρίτο της φετινό ροζ φύλλο αγώνα. Ο Έλληνας προπονητής μετά το τέλος του αγώνα τόνισε φανερά ικανοποιημένος:

«Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Είναι συνεργάτες. Μιλάνε με τους προπονητές και ακούνε τους προπονητές. Είναι μεγάλες προσωπικότητες γι'αυτό έχουν τον σεβασμό των υπολοίπων, κάτι που δεν συνέβαινε με τους προηγούμενους. Πήραμε ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια,

ενώ αποκτήσαμε και βάθος στον πάγκο μας. Είχαμε υψηλα ποσοστά ευστοχίας και κερδίσαμε το ματς. Εύχομαι καλή δύναμη στον Νίκο Λινάρδο. Τις κακές δουλειές πρέπει να τις απομονώσουμε εμείς οι ίδιοι. Πρέπει να σταματήσει η καραμέλα των ομάδων που δεν πληρώνουν»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος τόνισε: «Ολόθερμα συγχαρητήρια στον κόουτς Λυκογιάννη για τη δίκαιη νίκη, αλλά και για τη δουλειά που έχει κάνει. Ο κύριος Αγγελόπουλος είναι από τους λίγους πρόεδρους που στήριξαν τον προπονητή τους στις δύσκολες στιγμές και μακάρι να υπάρχουν τέτοιοι πρόεδροι στο Ελληνικό μπάσκετ. Μπορεί στην Ελλάδα να λένε το "α και το ω", αλλά δεν χαίρει της εμπιστοσύνης όπως κάποιοι άλλοι άνθρωποι του μπάσκετ.Είναι άσχημο που κάποιες ομάδες άγονται και φέρονται από τις προθέσεις κάποιων μανατζαραίων. Κάποιοι κατευθύνονται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Πληρώνουμε λάθη που έχουν σχέση με μάνατζερ και διοικητικών παραγόντων.Μπορεί να μην αξίζουμε να κερδίσουμε τον Ίκαρο, γιατί δεν έχουμε τα όπλα να κερδίσουμε πιο έτοιμες ομάδες από εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα