«Ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της προετοιμασίας»

19:42 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Για την κοινή προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών με την ομάδα της Αυστραλίας, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο βοηθός του προπονητή της ομάδας Κώστας Βαμβακάρης.

«Η κοινή προετοιμασία με τους Αυστραλούς θα ξεκινήσει την Τετάρτη το απόγευμα στην Αθήνα και όχι στο Αργοστόλι, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, και θα διαρκέσει ως το Σάββατο. Οι αθλητές θα

προπονούνται πρωί-βράδυ στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα δύο προσεχή τουρνουά στα οποία θα συμμετέχουν και θα διεξαχθούν στην Ιταλία (26/6-2/7) και την Ισπανία (5-8/7)» δήλωσε ο Κώστας Βαμβακάρης, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας:

«Όλα πάνε καλά, με εξαίρεση έναν σοβαρό τραυματισμό του Αρτίν Ελμισιάν, ο οποίος ίσως χάσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας. Μικρούς τραυματισμούς είχαμε επίσης για τους Γούνα και Μιράλη, οι οποίοι όμως δεν εμπνέουν καμία ανησυχία. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Όλοι οι παίκτες δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για μία θέση στην τελική 13άδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα