Έδρα της ΑΕΚ το ΟΑΚΑ, μακρινή προοπτική το Γαλάτσι

13:05 30/4/2015 - Πηγή: AEK365

Τη συζήτηση για το κλειστό του Γαλατσίου αναζωπύρωσαν οι δηλώσεις του νέου επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, Νίκου Αποστολίδη. Στην ΚΑΕ όμως αυτή τη στιγμή κάνουν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν με έδρα τον ΟΑΚΑ. Μάλιστα πιθανότατα εκεί θα φιλοξενηθεί και η Β' Ομάδα ενώ οι ακαδημίες σε πρώτη φάση πιθανότητα θα στεγαστούν στο Λεόντειο στα Πατήσια

(προσωρινή λύση).

Αναφορικά τώρα με το θέμα του Γαλατσίου η επιθυμία της ΑΕΚ να στεγάσει εκεί όλα τα τμήματα της είναι δεδομένη. Θεωρείται εξαιρετική λύση όμως τα προβλήματα είναι μεγάλα και δεν επιτρέπουν αισιοδοξία για άμεση εγκατάσταση εκεί. Η κεντρική σάλα του γηπέδου ουσιαστικά χρειάζεται ανακατασκευή και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Επιπλέον τα γραφειοκρατικά της υπόθεσης είναι, όπως σε κάθε περίπτωση Δημοσίου, μεγάλο πρόβλημα ενώ και το κτίσμα θεωρείται αυθαίρετο (όπως η πλειοψηφία των Ολυμπιακών κατασκευών).

Στην ΚΑΕ λοιπόν θεωρούν ότι το Γαλάτσι είναι μια προοπτική αλλά μακρινή. Θεωρούν πως δεν ωφελεί σε τίποτα να ανοίξει τώρα μια συζήτηση για το θέμα και βρίσκονται σε αναμονή. Αν το μέλλον το ΤΑΪΠΕΔ και η Πολιτεία δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε να μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία τότε η ΑΕΚ πιθανώς θα προχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα