Έδιωξε 11 παίκτες μετά το 10-0!

17:55 21/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΕΠΟ τιμώρησε μόνο τους Δώνη και Πόζογλου για το 0-10 της Εθνικής Νέων αλλά στην Ελβετία, η διοίκηση της Γκρένχεν, ομάδα τρίτης κατηγορίας, ήταν πιο σκληρή. Μετά την ήττα, με το ίδιο σκορ, από την ομάδα της Λουκέρνης, έδιωξε όχι έναν, ούτε δυο, αλλά έντεκα ποδοσφαιριστές!
Την επόμενη του αγώνα, στον πίνακα ανακοινώσεων στα αποδυτήρια υπήρχε χαρτάκι με το οποίο η διοίκηση ενημέρωνε ποιοι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να μαζέψουν τα πράγματα τους και να αποχωρήσουν.
Σε αντίθεση με τους 11 ποδοσφαιριστές, ο προπονητής της Γκρένχεν,

ο Ρενάτο Μπρουν, έμεινε στη θέση του και δήλωσε πως "είναι σκληρό, αλλά αυτοί οι παίκτες δεν ήταν καλοί για αυτό το πρωτάθλημα. Είμαι ο επικεφαλής της ομάδας και έπρεπε κάτι να κάνουμε, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση. Είμαι από αυτούς που μιλάνε λίγο, αλλά κάνουν πολλά".
Για "δολοφονικού χαρακτήρα" απόφαση έκανε λόγο ο αμυντικός Ντένταζ Ντουγκάτζιν με την Γκρέχεν να έχει πέντε βαθμούς μετά από 14 παιχνίδια και 66 γκολ παθητικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα