Έδεσε Ρότζερς η Λίβερπουλ!

17:54 26/5/2014 - Πηγή: AEK365

Υπό κανονικές συνθήκες το συμβόλαιο του Ρότζερς έληγε το '16, όμως η διοίκηση της Λίβερπουλ έκρινε πως θα πρέπει να γίνει άμεσα η επέκταση του θεωρώντας πως αποτελεί το συστατικό της επιτυχίας για τα χρόνια που ακολουθούν. Ετσι ο νεαρός κόουτς κλήθηκε από τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο, το οποίο, εν τέλει, υπεγράφη...

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της Λίβερπουλ για την παραμονή του Βορειοϊρλανδού κόουτς για πολλά χρόνια στο «Ανφιλντ» έπαιξε το φετινό του έργο. Μία 2η θέση που εντυπωσίασε σίασε φίλους και «εχθρούς», οδηγώντας την ομάδα του σε μια «τρελή»

κούρσα, χάνοντας το πρωτάθλημα στο... νήμα.

«Είμαι χαρούμενος που έχω το προνόμιο να συνεχίσω τη δουλειά μου στη Λίβερπουλ, πάνω στις βάσεις που έχουμε θέσει εδώ και δύο σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «κόκκινων».

«Τώρα πια προχωράμε στην επόμενη φάση, που πιστεύω θα είναι δημιουργική, θα μας δώσει αρκετές προκλήσεις και ελπίζω να ανταμείψει τις προσπάθειές μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και το τιμ μου που ήταν εξαιρετικοί απ' την πρώτη μέρα που ήρθα στη Λίβερπουλ», συμπλήρωσε ο Ρότζερς.

«Είμαι εξίσου ευγνώμων στους ιδιοκτήτες του συλλόγου που στηρίζουν το όραμα που έχω για το μέλλον. Τέλος πρέπει να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους οπαδούς. Είναι τιμή μου να βρίσκονται στον πάγκο αυτής της ομάδας και τους ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη με κοινό στόχο να επαναφέρουμε τη Λίβερπουλ στις επιτυχίες», κατέληξε λίγο μετά τις υπογραφές ο νεαρός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα