«Έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις»

18:16 7/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Βέροια κόντρα στον Εργοτέλη, μετά από δύο αγωνιστικές, όπως ανέφερε ο Χοσέ Γκρανέρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκρανέρο στην κάμερα της Nova :

Για το ότι είναι η πρώτη φορά που η Βέροια προέρχεται από δύο ματς χωρίς νίκη: «Αυτό μου κάνει κι εμένα εντύπωση, ότι ξαφνικά βλέπω πως ο κόσμος γύρω μου αναφέρεται στο ότι η Βέροια

δεν κατάφερε να κερδίσει δύο αγωνιστικές. Αυτό δείχνει λοιπόν ότι πιστεύουν πολύ στην ομάδα, ότι η αίσθηση που αφήνει στον αγωνιστικό χώρο είναι ότι μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια και ότι από εμάς είναι απαιτητικοί και περιμένουν το καλύτερο δυνατό».

Για το αν μπορεί η Βέροια να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Εργοτέλη: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Εργοτέλης, στα παιχνίδια που τον είδα, αν και έχασε από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, είναι μια ομάδα που δείχνει την βελτίωσή της. Εμείς, παρόλα αυτά κερδίσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο όμως ήταν παιχνίδι Κυπέλλου. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Άλλο το Κύπελλο και άλλο το πρωτάθλημα, δεν είμαι ο πρώτος που το λέει αυτό».

Για το που πιστεύει πως θα κριθεί το παιχνίδι: «Εγώ επιμένω ότι η δική μου ομάδα πρέπει να παραμείνει πιστή στον τρόπο παιχνιδιού που έχει υιοθετήσει από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα για εμάς, γιατί πλέον οι αντίπαλες ομάδες μας σέβονται περισσότερο, μελετούν τον τρόπο παιχνιδιού μας και προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για να μας περιορίσουν. Είναι όμως κάτι το οποίο εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως είμαστε μέχρι τώρα. Θα πρέπει κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουμε μέσα στην διάρκεια του παιχνιδιού να ξέρουμε πώς να την ξεπερνάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα