«Έχουμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό»

19:51 12/1/2015 - Πηγή: AEK365

Μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet», ο Μάρκους Μπεργκ επανέλαβε πως τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε για τη μάχη του Πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (5-0).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Στο δεύτερο ημίχρονο κάνατε... διακοπές και δεν πετύχατε περισσότερα γκολ;

«Όχι, όχι, έχουμε αγώνα και την Τετάρτη και το Σάββατο, κι αυτό μας έκανε να ρίξουμε λίγο τον ρυθμό μας για να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας». -Ήταν

δύσκολο να επιστρέψεις σε καλή φυσική κατάσταση; «Όταν επέστρεψα από το κάταγμα στην κλείδα, ταλαιπωρήθηκα από αρκετές ιώσεις. Τώρα, όμως, έχω αρχίσει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα».

Ποιες είναι οι πιθανότητές σας για να πάρετε το πρωτάθλημα;

«Αν παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, θα έχουμε πιθανότητες. Αυτή τη χρονιά είμαστε πιο κοντά για μεγαλύτερο διάστημα. Την τελευταία σεζόν είχαν κριθεί σχεδόν όλα κοντά στα Χριστούγεννα. Αλλά τώρα είμαστε μόνο λίγους πόντους πίσω, εξαρτάται ωστόσο κι από τι θα κάνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ».

Πήρες μια απόφαση σημαντική για εσένα, την οικογένειά σου και την καριέρα σου, θα υπογράψεις νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό;

«Έχουμε συμφωνήσει. Όταν όλοι μπορέσουμε να συναντηθούμε, θα τελειώσει οριστικά το θέμα με τις υπογραφές. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ και ο Παναθηναϊκός είναι σύλλογος με φιλοδοξίες. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει πρωτάθλημα και Κύπελλο και να παίξει στην Ευρώπη. Αυτό ταιριάζει με τα θέλω μου, έχω δεχθεί και μια καλή προσφορά από το σύλλογο».

Υπήρξε ενδιαφέρον από μεγάλα πρωταθλήματα, τι είναι αυτό που δεν σε τράβηξε προς τα εκεί;

«Υπάρχει πάντα ρίσκο στο να αλλάξεις ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά οικογένεια. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα γίνεται καλύτερο και πιο ενδιαφέρον από ότι πολλοί μπορεί να πιστεύουν στη Σουηδία».

Keywords
Τυχαία Θέματα