Έχει τον Γερμανό της...

20:56 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΙΕΝΑ- ΤΖΕΝΟΑ: 0-2
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι
Τη 2η φετινή εκτός έδρας νίκη της πέτυχε η Τζένοα, η οποία επικράτησε με 2-0 της Σιένα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Το ματς ήταν πολύ καλό στα 15 πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 6ο μόλις λεπτό ο Φρέι απέκρουσε το σουτ του Καλάιο, ενώ στο 11' ο Βελόσο έκανε το κόρνερ και η κεφαλιά του Γκράνβιστ, έγλειψε το δοκάρι του Μπρκιτς. Η Σιένα είχε ακόμη μια καλή φάση σε κεφαλιά του Καλάιο στο 15ο

λεπτό και από εκεί και πέρα το ματς έγινε πολύ κακό με τις δύο ομάδες να μην έχουν καμία καλή φάση μέχρι και το 45'.
Ο Ζέ Εντούρδο έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 54ο λεπτό, αλλά ο Ρόσι έκανε τελικά το 1-0 για τη Τζένοα στο 57', με διπλή προσπάθεια. Από εκεί και πέρα, η Σιένα δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να απαντήσει και η Τζένοα έκανε τελικά το 2-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παλάσιο.
ΣΙΕΝΑ: Μπρκιτς, Βιτιέλο, Κοντίνι, Τέρτζι, Ντελ Γκρόσο, Ντ'Αγκοστίνο (77' Λαρόντο), Γκάτσι, Γκρόσι (66' Μανίνι), Μπριέντζα, Καλάιο, Ντέστρο.
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μέστο,μ Νταϊνέλι, Γκράνβιστ, Μορέτι (72' Γιάνκοβιτς), Βελόσο (58' Σέιμουρ), Μέρκλε, Ρόσι, Κονστάντ, Παλάσιο, Ζε Εντουάρδο (55' Πράτο).

ΛΕΤΣΕ- ΛΑΤΣΙΟ: 2-3
Γήπεδο: Βία ντελ Μάρε
Με το διπλό απέδρασε από το «Βιά ντελ Μάρε» η Λάτσιο, καθώς επικράτησε με 3-2 της Λέτσε με ένα γκολ του Κλόζε στο 87'. Έτσι οι «λατσιάλι» βρίσκονται κοντά στην κορυφή και μένουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.
Η Λέτσε μπήκε δυνατά στο ματς κι αιφνιδίασε την Λάτσιο, καθώς άνοιξε το σκορ στο 12ο μόλις λεπτό. Ο Ντι Μικέλε μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μαρκέτι, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει το πέναλτι. Ο Ντι Μικέλε ανέλαβε ο ίδιος να εκτελέσει το πέναλτι και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 22ο λεπτό. Με τον Μαρκέτι να πραγματοποιεί μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ τον Ντι Μικέλε και Μουριέλ. Η Λάτσιο ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 28ο λεπτό. Ο Λεντέσμα εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντιακιτέ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Κλόζε από κοντά έφερε το ματς στα ίσια. Ο Μπενάσι είπε όχι στο σουτ του Λούλιτς στο 30ο λεπτό, ενώ στο 39' ήταν η σειρά του Μαρκέτι να αποκρούσει την προσπάθεια του Μουριέλ. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ανήκε στην Λάτσιο και ήταν ένα σουτ του Ρόκι στο 42', το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Λέτσε.
Οι «λατσιάλι» γύρισαν το ματς στο 48ο λεπτό με τον Λόρικ Τσάνα, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο ματς στο ημίχρονο. Ο Αλβανός έκανε το ένα δύο με τον Κλοζε και από κοντά έκανε το 2-1. Η Λέτσε έφερε το ματς στα ίσια στο 59ο λεπτό με την κεφαλιά του Φεράριο μετά από σέντρα του Μουριέλ, ενώ στο 67ο λεπτό θα μπορούσε να προηγηθεί εκ νέου, αλλά ο Καρίσο είπε όχι στον Ομπόντο. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και η Λέτσε θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, καθώς είχε δοκάρι με τον Ντι Μικέλε στο 82ο λεπτό. Ωστόσο ο Κλόζε δεν είχε πει την τελευταία τ

Keywords
Τυχαία Θέματα