«Έχει προβάδισμα η ΑΕΚ»

22:21 28/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χρήστος Βιδάλης μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» και τόνισε πως η ΑΕΚ έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ψυχικού. "Το Σάββατο όμως όπως σε κάθε παιχνίδι θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός για όλους μας η απώλεια του προέδρου, αλλά θα παλέψουμε για την νίκη προς τιμήν του και για την προσπάθεια, που έκανε όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα".

Και συμπλήρωσε: "Ελαφρύ προβάδισμα φυσικά και έχει η ΑΕΚ.

Παίζει στην έδρα της με τον κόσμο της, διαθέτει έμπειρους παίκτες, αλλά και ‘μεις φέτος έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι έμπειροι ποιοτικοί, αλλά σε τέτοια παιχνίδια είναι θέληση που παίζει τον ρόλο της. Αυτή μπορεί να σου καλύψει τις όποιες αδυναμίες μπορεί να υπάρξουν. Πιστεύω ότι αυτός που θέλει περισσότερο και θα είναι πιο αποτελεσματικός στις λεπτομέρειες θα πάρει και το ματς".

Για τον κόσμο της ΑΕΚ που δεν στηρίζει μαζικά την ομάδα μπάσκετ είπε: "Είναι κρίμα που δεν έχει στηρίξει την προσπάθεια των παικτών. Μακάρι όμως να γίνει σ' αυτό το παιχνίδι γιατί και μένα ως αντίπαλος μου αρέσει να παίζω με κόσμο. Δεν θα ήθελα να έχει την αίσθηση του φιλικού. Μακάρι να γίνει ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι το οποίο θα θυμάμαι σίγουρα για πάντα και να κερδίσει ο καλύτερος. Όλη την χρονιά το Ψυχικό έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτή έχει ανταμειφθεί παίζοντας ένα ντέρμπι ανόδου με την ΑΕΚ. Αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή, ανεξαρτήτου αποτελέσματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα