«Έχει αρ…ια ο Σουάρες»

16:52 16/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σουάρες δεν έδωσε το χέρι του στον Πατρίς Εβρά πριν την έναρξη του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ προκαλώντας την οργή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος δήλωσε ότι δεν πρέπει να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της Λίβερπουλ.
Τελικά ο Ουρουγουανός ζήτησε συγνώμη, αλλά ο συμπατριώτης βγήκε στην αντεπίθεση και τον υπερασπίστηκε. «Θα πρέπει να έχεις... μπάλες για να κάνεις αυτό που έκανε ο Λουίς το Σάββατο. Ακολούθησε τις αρχές του. Ζούμε σε περίοδο δημοκρατίας κι εάν δεν θες να δώσεις το χέρι σε

κάποιον δεν το δίνεις. Ακόμα περισσότερο εάν αυτό το άτομο (Εβρά) σε έχει αναγκάσει να ζήσεις κάποια άσχημα πράγματα», δήλωσε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Λουγκάνο για να προσθέσει:
«Ο Λουίς έχει περάσει πράγματα τους τελευταίους μήνες που δεν τα αξίζει. Όλοι στο ποδόσφαιρο γνωρίζουν ότι είναι ένα μεγάλο τσίρκο. Λάβετε υπόψη ότι η Αγγλία είναι ιστορικά μια αποικιακή χώρα και ο ρατσισμός είναι ένα ευαίσθητο θέμα, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι το θέμα αυτό δεν έχει τίποτα να κάνει με το τι συνέβη μεταξύ του Λουίς και του παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα επιχείρημα το ποδόσφαιρο, και πολλές ψευδείς ηθικολόγοι και υποκριτές έχουν ωφεληθεί, και ο Λουίς είναι ο μοναδικός αθώος σε αυτή την κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα