Έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει η Λιόν

18:24 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1'- 37η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Νις- Λιόν: 1-1
(Τσβίτανις 47' πεν.- Γκρενιέ 76')

Ισόπαλες με σκορ 1-1 ήρθαν Νις και Λιόν στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 37η αγωνιστική της Ligue 1 και το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα κριθεί και για τις δύο την τελευταία στροφή.

Η Λιόν, επί της ουσίας κρατάει την τύχη της στα χέρια της αφού παρέμεινε στην τρίτη θέση

με 64 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι το σύνολο του Ρεμί Γκαρντ θα παίξει τα... ρέστα του στην τελευταία αγωνιστική στο «Ζερλάν» απέναντι στην αδιάφορη Ρεν για να «κλειδώσει» την συμμετοχή του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη η ομάδα του Κλοντ Πιέλ θα φιλοξενηθεί στην Αζαξιό όπου θέλει νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ, με τις «αρκούδες» να παλεύουν για την παραμονή τους.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε παθητικό παιχνίδι. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία στον αγώνα ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 32ο λεπτό, όταν ο Μπαφετιμπί Γκομίς έγινε αποδέκτης της μπάλας από σέντρα του Γιοάν Γκιουρκίφ, αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από την εστία του Οσπίνα.

Στο δεύτερο μισό, η Νις μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ - πέναλτι του Τσβίτανιτς στο 47ο λεπτό, με τον Κονέ να υποπίπτει στην παράβαση. Οι «λιονέ» αν και έμειναν με δέκα, όταν ο Μαξίμ Γκοναλόν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Τουρπά, κατάφεραν να φέρουν το σκορ σε ισορροπία με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη τους, Κλεμέν Γκρενιέ, ο οποίος βρήκε στόχο από τα 30-35 μέτρα στο 76ο λεπτό. Στο 87' ο Τσβίτανιτς λίγο έλειψε να χρηστεί σκόρερ για δεύτερη φορά, αλλά η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Μπακό Κονέ και έτσι έμεινε το τελικό 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα