Έχασε σε ατύχημα το μισό του κρανίο! (VIDEO)

21:16 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το μισό του κρανίο και μεγάλο μέρος του εγκεφάλου έχασε ένας νεαρός άντρας από την Φλόριντα της Αμερικής και όπως λέει σήμερα ο ίδιος όλα οφείλονται στο γεγονός ότι οδηγούσε μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο Κάρλος Ροντρίγκεζ Σόσα θέλοντας να ενημερώσει τους νέους για τις καταστροφικές συνέπειες του αλκοόλ και των ναρκωτικών ανάρτησε ένα βίντεο στο ίντερνετ, όπου αφηγείται την ιστορία του.

«Οδηγούσα μεθυσμένος και ενώ είχα πάρει πολλά ναρκωτικά και χτύπησα

σε ένα στύλο. Πετάχτηκα έξω από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και προσγειώθηκα στο έδαφος με το κεφάλι», αναφέρει στο βίντεο.

Δείχνοντας το κεφάλι του λέει: «Έτσι κατέληξα τελικά. Γι' αυτό δεν είναι καλό να οδηγείτε μεθυσμένοι ή υπό την επήρεια των ναρκωτικών. Δεν είναι καθόλου καλό, παιδιά», τονίζει στο μήνυμά του ενώ λέει ότι στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλέψει, ήταν με έναν φίλο του και τον ξάδερφό του και από τύχη δεν πέθανε κανείς καθώς πήγαιναν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο Ροντρίγκεζ είχε γίνει γνωστός, όταν πριν δυο χρόνια είχε συλληφθεί από την αστυνομία για πταίσμα και οι φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί από τους αστυνομικούς έμοιαζαν με ψεύτικες!

Ωστόσο, τώρα ο νεαρός επέλεξε να πει ο ίδιος όλη του την ιστορία. Βέβαια, παρά τα όσα του συνέβησαν συνεχίζει να καπνίζει χασίς, αφού όπως λέει, το κάνει και ο Ομπάμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα