Εμπιστεύεται τους έμπειρους ο Τραπατόνι

15:32 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ιρλανδία στις 14 Ιουνίου στο Γκντανσκ αντιμετωπίζει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία για τον τρίτο όμιλο του EURO 2012 με τον Τζιοβάνι Τραπατόνι να καλεί τους διεθνείς να πιστέψουν στην ποιότητα τους, να προειδοποιεί πως η ομάδα του παίζει καλύτερα κόντρα σε πιο δυνατούς αντιπάλους και να αποκαλύπτει πως θα εμπιστευτεί τους πιο έμπειρους παίκτες στο

ρόστερ.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας τόνισε: "Η ομάδα μας συνήθως παίζει πολύ καλύτερα όταν αναμετράται με διάσημες ομάδες, με εξαιρετικούς παίκτες. Πρέπει να πιστέψουμε στην ποιότητα μας και στον λόγο για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ. Θα εμπιστευτώ και πάλι τους πιο έμπειρους παίκτες μου. Πάντα είναι καλό να δίνεις ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο, δεν γίνεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι να ρίξεις τόσο μεγάλο βάρος στην πλάτη ενός νέου παίκτη".
Για το πώς περιμένει να παραταχθεί η Εθνική Ισπανίας, ο Τραπατόνι απάντησε: "Πιστεώ πως ίσως, και το τονίζω ίσως, ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Τόρες στην κορυφή. Ωστόσο, κανείς δεν είναι σίγουρος για κάτι τέτοιο, γιατί ο Ντελ Μπόσκε είναι αυτός που αποφασίζει για την τακτική του. Δεν μπορώ να πω ποιοι θα παίξουν για την άλλη ομάδα. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ό,τι αφορά την Ιρλανδία και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα και ότι πρέπει να προσαρμοστούμε στον αντίπαλο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα