«Δύσκολα θα μείνουμε στην κατηγορία»

15:02 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Με βασικό στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα για το μέλλον δουλεύει στην Δόξα Δράμας ο Μάκης Κατσαβάκης καθώς ο έμπειρος τεχνικός παραδέχεται πως πολύ δύσκολα η ομάδα της Δράμας θα αποφύγει τον υποβιβασμό φέτος, βασιζόμενος και στο δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει στην συνέχεια αρχής γενομένης με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας Δράμας στον SENTRA FM

103.3
- Για τους στόχους της Δόξας Δράμας: "Δεν κοιτάμε πόσους βαθμούς θα συγκεντρώσουμε. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα για το μέλλον και σε αυτό θα βοηθήσουν και οι προσθήκες που θα γίνουν. Φέτος θα κάνουμε ό,τι μπορέσουμε. Ξέρουμε ότι δύσκολα θα μείνουμε στην κατηγορία. Αυτές τις ελπίδες που υπάρχουν θα τις εξαντλήσουμε, αλλά παράλληλα θα χτίζεται μια ομάδα με προοπτική. Έτσι όπως μαστίζεται οικονομικά το ποδόσφαιρο, πολλές ομάδες θα βρεθούν σε μικρότερες κατηγορίες κι ας έχουν πιο πολλούς βαθμούς από εμάς".
- Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: "Αν μέναμε με 11 θα διεκδικούσαμε και θα παίρναμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί είχαμε πίστη. Η ομάδα ήταν αρκετά καλή, πίεσε ψηλά και ήταν οργανωμένη. Η αποβολή μας αποδεκάτισε, γιατί δεν μπορούσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Ήταν σωστή η δεύτερη κίτρινη, σίγουρα, όμως, υπήρχαν άλλες αποφάσεις που δεν ήταν σωστές".
- Για το «βαρύ» πρόγραμμα της Δόξας Δράμας: "Παίζουμε την Τρίτη με την Α.Ε.Κ. και παίζουμε, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, Κυριακή και Τετάρτη. Το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων τα παιδιά πήραν δυο μέρες ανάσα. Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουμε σε αυτούς τους ρυθμούς, γιατί πολλά παιδιά είναι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης. Είναι πρωτόγνωροι αυτοί οι ρυθμοί για τα ελληνικά δεδομένα, πόσο μάλλον για κάποια παιδιά που δεν είχαν γεμάτα πρωταθλήματα. Οι απουσίες που έχουμε αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Θέλουμε βοήθεια κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, γιατί αυτή είναι η βάση και από εκεί χτίζονται τα πάντα".
- Για τις μεταγραφές που ενδέχεται να κάνει η Δόξα Δράμας: "Το θέμα για εμάς είναι να μην υπερβούμε το μπάτζετ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πιέσουν τον πρόεδρο προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι δώρο άδωρον να πάρουμε παίκτες και μετά να μην μπορούμε να τους πληρώνουμε. Θα έρθουν παιδιά με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, έτσι ώστε να πληρώνονται άπαντες στις 30 του μήνα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Θα στραφούμε κυρίως στο ελληνικό στοιχείο και περισσότερο στο υλικό της περιοχής, χωρίς να αποκλείουμε, όμως, κάποιες περιπτώσεις ξένων".
- Για τους νέους και για το κατά πόσο ασχολούνται ή θα ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο: "Έχουν μειωθεί τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Πιστεύω, όμως, πως η σημερινή οικονομική κατάσταση θα οδηγήσει πολλούς νέους στο άθλημα. Θα έρθει η στιγμή που τα παιδιά θα ζητούν τα προς το ζην στο ποδόσφαιρο».
- Για τη συνέχεια: "Θα προσπαθούμε να παίρνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από κάθε αντίπαλο. Θα διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια, στο μέτρο, βέβαια, που μπορούμε. Αυτοί που έχουν
Keywords
Τυχαία Θέματα