«Δύσκολα τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ»

21:53 14/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε και για το ροτέισον που επιχείρησε κόντρα στην Κέρκυρα, λέγοντας πως κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα αμυντικά προβλήματα: «Πουλήσαμε την μπάλα

πολλές φορές. Δίνουμε ασίστ για να φάμε γκολ. Είναι θέμα ψυχολογικής κούρασης και άγχος. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν πρωταθλητές και κάποιοι δεν αντέχουν. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε κόσμο που βοηθάει την ομάδα και είναι απαιτητικός. Μπορεί να σε σκοτώσει αν δεν έχεις την ψυχή να ανταποκριθείς. Το δεύτερο γκολ που φάγαμε με την Γκινγκάμπ δεν το τρώει ούτε ερασιτεχνική ομάδα. Θέλουμε πολλή δουλειά.

Αν έπαιζαν ο Ρατς και ο Κλάους από την αρχή, όπως έπαιξε ο Σκόνδρας που παίζει συνέχεια, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ο Τζαβέλλας έρχεται από τραυματισμό και δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλουμε να κάνει ακόμη. Ξεκουράσαμε τον Γκολάσα, γιατί πέντε λεπτά πριν βγάλω την αποστολή ανέβασε πυρετό. Αυτά πρέπει να τα περιμένουμε. Τα παιδιά που μπήκαν σήμερα βοήθησαν την ομάδα και τους εαυτούς τους. Ο πρωταθλητισμός θέλει ακόμη περισσότερα. Είναι πολλά που πρέπει να δούμε και να αντιμετωπίσουμε. Γι' αυτούς τους λόγους ανακοινώνω τελευταία στιγμή την αποστολή. Αν έβγαζα 18αδα χθες θα έπρεπε να φέρω άλλους σήμερα για να παίξουν. Πως θα ήταν αυτός που θα φώναζα; Θα έλεγε: "Τώρα με φωνάζει;". Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών σήμερα. Όταν παίζεις σε αυτούς τους ρυθμούς, θα έπρεπε να αλλάξει η μισή ομάδα και να γίνουν αλλαγές οι υπόλοιποι. Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δεν το λέω αυτό ως προπονητής, αλλά ως ΠΑΟΚτσής. Κάποιες φορές αυτά τα παιδιά με συγκινούν. Είναι δύσκολα τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, παιδιά».

Για τη χρησιμοποίηση νέων παικτών: «Εγώ είμαι εδώ για το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Όποιος είναι στον ΠΑΟΚ έχει πάρει τις ευκαιρίες του, όσο είμαι εγώ εδώ. Αυτό, το πλήρωσε η ομάδα. Εγώ ήθελα, όμως, να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Έχουν πάρει πολλές περισσότερες ευκαιρίες από εμένα μερικοί. Όποιος είναι καλά, θα παίξει. Όποιος δεν είναι όχι. Είναι τρόπος συμπεριφοράς του προπονητή προς τους παίκτες. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι τον αδίκησα».

Για την κατάσταση του Ρόμπερτ Μακ και τους τραυματισμούς γενικότερα: «Οι περισσότεροι τραυματισμοί που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν για τον ίδιο λόγο. Περνάει στον κόσμο ότι ενώ είναι έτοιμοι οι παίκτες, δεν τους βάζω. Ο Τζαβέλλας με τον Ολυμπιακό μπορούσε να παίξει τριάμιση λεπτά. Μετά θα έβγαινε. Ο Μακ το ίδιο, αλά είπα να του δώσουμε τέσσερις μέρες και να μπει στην Ξάνθη. Είναι θετικό ότι τα παιδιά θέλουν να παίξουν, αλλά δεν γνωρίζουν τον εαυτό τους. Ο Μακ με το που μπήκε στην Ξάνθη παίζαμε με εννιά. Είδα ότι με το πρώτο σπριντ που έκανε μετά την αλλαγή, σταμάτησε. Αυτό το παιδί έφυγε έτοιμος από εμάς, πήγε έπαιξε φιλικό κι έπαθε υποτροπή.

Ο Μαντούρο στο ματς με τον Παναιτωλικό, 30 χρονών παίκτης τώρα μιλάμε. Τον νεαρό μπορώ να του πω "θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ". Σε αυτόν που είναι 25-30 αντιδρώ διαφορετικά. Του είπα επειδή ήταν βαρύ το γήπεδο να τον αφήσω εκτός. Βγήκε να κάνει μόνος του προπόνηση κι έπαθε θλάση! Τι να κάνω εγώ μετά; Ο γιατρός φταίει ή εγώ; Ούτε το παιδί φταίει. Ήθελε να παίξει. Από δω και πέρα όποιος μου λέει ότι είναι καλά θα περιμένει να του το πω εγώ και μετά. Γιατί δεν ξέρουν τους εαυτούς τους και μετά το πληρώνει η ομάδα κι εγώ και όλοι.

Το ίδιο έγινε με τον Ρατς στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Του είπα να μην κατέβει για το ματς. Ξεκίνησε, βγήκε στο 25'. Κινδυνέψαμε πάρα πολύ σ'εκείνο το ματς όσο έπαιζε. Πήγε στην Σερβία να κάνει ενέσεις, τι έκανε; Τίποτα δεν έκανε! Από εδώ και πέρα μόνο εγώ αποφασίζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα