Δύο πλάνα και… Τσίτας!

18:41 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη ουσιαστική πρόβα των αγωνιστικών του πλάνων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε στη σημερινή προπόνηση ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος έδειξε πως ακόμη... ψάχνεται όσον αφορά την διάταξη που θα επιλέξει για το παιχνίδι του Καραϊσκάκη. Ο Γερμανός τεχνικός δοκίμασε δύο σχήματα, ένα σε διάταξη 4-2-3-1 και ένα σε 4-4-2 με «ρόμβο». Η έκπληξη ήταν ότι και στα δύο αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης ο Θωμάς Τσίτας, ο οποίος φαίνεται φαβορί για να καλύψει το κενό του Αντώνη Πετρόπουλου.

Στο πρώτο σχήμα (αυτό με διάταξη 4-2-3-1), στο τέρμα έπαιξε ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα οι Τσουκαλάς (δεξιά), Κουτρουμπής, Μπουγαϊδης (στόπερ), Τσουμάγκας (αριστερά). Στο κέντρο, τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Ρίκκα και Φέτσης και μπροστά τους αγωνίστηκαν στην ευθεία οι Φούντας (δεξιά), Γκερέιρο (επιτελικός) και Κατίδης, με τον Τσίτα σε ρόλο φορ.
Στη συνέχεια ο Λίνεν προχώρησε σε μια αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Ρίκκα με τον Κορδέρο και άλλαξε τη διάταξη της ομάδας σε 4-4-2 με «ρόμβο» στη μεσαία γραμμή. Στο τέρμα και στην άμυνα δεν υπήρξε φυσικά διαφοροποίηση. Στη μεσαία γραμμή τον ρόλο του αμυντικού χαφ πήρε ο Φέτσης, δεξιά αγωνίστηκε ο Κορδέρο, αριστερά ο Κατίδης, επιτελικός παρέμεινε ο Γκερέιρο και ο Φούντας «πήγε» στην επίθεση, δίπλα στον Τσίτα.
Αυτά ήταν τα δύο πλάνα που τσέκαρε σήμερα ο Γερμανός τεχνικός και όλα δείχνουν ότι οι προθέσεις του, όσον αφορά την τελική του επιλογή, θα φανούν στην αυριανή -τελευταία πριν από το ντέρμπι- προπόνηση της ομάδας....

Keywords
Τυχαία Θέματα