Δύο Κύπελλα για την ΑΕΚ

19:33 13/5/2012 - Πηγή: AEK365

Με απόλυτη επιτυχία για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το διήμερο στον Ταύρο, όπου τα πιτσιρίκια κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφή και κατά συνέπεια να κατακτήσουν δύο Κύπελλα, στο... Euro της κατηγορίας. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, από την στιγμή που η δουλειά που γίνεται σε αυτές τις ηλικίες είναι αρκετά σκληρή και φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Η Ένωση με εξαιρετικά παιχνίδια κατάφερε να βρεθεί στον τελικό αρχικά

με τους Παίδες, οι οποίοι ως Εθνική Ελλάδας νίκησαν την αντίστοιχη Ολλανδίας (Σαλαμίνα) με 4-2 και κατέκτησαν τον τίτλο πους γέμισε χαρά και ευτυχία. Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσαν οι Προτζούνιορ 1, που σαν Ιταλία επικράτησαν με 4-1 των Άγγλων (Αίας Παλλήνης) και πήραν μαζί τους τον δεύτερο τίτλο. Ενώ οι Προτζούνιορ 2 (Ελλάδα) δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Γάλλων, αφού ηττήθηκαν στον τελικό στα πέναλτι.
Η χαρά και η ικανοποίηση στα πρόσωπα των παικτών ήταν έκδηλη, αφού πέρα από τα Κύπελλα που σήκωσαν πήραν δώρο από την διοργανώτρια, γνωστή εταιρεία Panini, συμπληρωμένο το άλμπουμ του Euro. Πλέον επόμενος στόχος είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο που θα αγωνιστούν και οι Παμπαίδες με τους Τζούνιορ να υπάρξουν ανάλογες επιτυχίες και τα καλά πλασαρίσματα με τους τίτλος να μην σταματούν να έρχονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα