Δύο ήρθαν, τρεις έφυγαν

17:25 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με ανακοίνωση της η Παναχαϊκή επισημοποίησε την απόκτηση των Δημήτρη Κοιλιάρα και Kβάμε Aτζεμάν "Τζέι Τζέι" Παμπόε, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο με τους Πατρινούς διάρκειας 2,5 χρόνων. Παράλληλα, παρελθόν από τις τάξεις του συλλόγου αποτελούν οι Σπύρος Βρονταράς, Μ' Πια Μαπούκου και Ζορντάο Ντιόγκο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση με συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, των Δημήτρη Κοιλιάρα και Kβάμε Aτζεμάν "Τζέι Τζέι" Παμπόε.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Ελπίδων και Νέων, είναι ηλικίας 25 ετών και αγωνίζεται

ως επιθετικός μέσος, ενώ στο παρελθόν είχε θητεία στις ομάδες του Εργοτέλη, του Πανιωνίου, του Λεβαδειακού και της Α.Ε. Πάφου.

Ο Τζέι Τζέι Παμπόε είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως δεύτερο φορ και περιφερειακός επιθετικός και απεκτήθη από ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας όπου αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο. Στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα για πέντε μήνες, έχοντας προπονητή τον Γιώργο Κούτση.

Αμφότεροι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές είναι της απολύτου επιλογής του προπονητή μας, Γιώργου Κούτση, ο οποίος είχε καθοριστική συμμετοχή στην απόκτησή τους.

Τις λύσεις των συμβολαίων τους υπογράφουν σήμερα οι Σπύρος Βρονταράς και Μ' Πια Μαπούκου. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται και στους δύο ποδοσφαιριστές την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο». Στην ισλανδική Ρέκιαβικ επιστρέφει ο Ζορντάο Ντιόγκο, με ρήτρα 20.000 ευρώ σε περίπτωση μεταγραφής σε ελληνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα