Δυνατά Over 2.5 από Μπράγκα και Μπάρνσλεϊ

14:05 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

Αμφίρροπες αναμετρήσεις, επιστροφές πρωταθλημάτων και ντέρμπι σε Ελλάδα και Αγγλία περιλαμβάνει το σημερινό μας κουπόνι. Ρωσία και Αμερική είναι οι νέες αφίξεις στο σημερινό μας πρόγραμμα, ενώ από τις αναμετρήσεις ξεχωρίζει ο αγώνας Παναθηναϊκός - Άρης, με τους πράσινους «φορτσάτους» από το διπλό στο Φάληρο

και τους κίτρινους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για σωτηρία υπό την υπόσχεση για πριμ σε περίπτωση νίκης. Στην Premier League τα «φώτα πέφτουν» στην αναμέτρηση Τσέλσι - Τότεναμ.

Over 2.5 Μπράγκα-Νασιονάλ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Over 2.5 στον αγώνα Μπράγκα - Νασιονάλ σε απόδοση 2.00. Στο Over 2,5 τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (4/5 G/G, 3/5 «4-6 γκολ»). σημερινή αναμέτρηση του «ΑΧΑ» δίνει συνέχεια στην 22η αγωνιστική της φετινής Liga Sagres. Η Μπράγκα φιλοξενεί τη Νασιονάλ Μαδέιρα, σε μία μάχη με φόντο την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Ζόρζε Παϊσάο θα «ψάξει» την πρώτη νίκη του στον πάγκο της ομάδας, καθώς το ντεμπούτο του κόντρα στη Σπόρτινγκ ήταν αποτυχημένο (εκτός έδρας ήττα με 2-1). Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις (0-1-3), ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος «τρέχουν» ένα άσχημο σερί 1-2-3 στις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Η Μπράγκα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση του πίνακα με 27 βαθμούς, στο -7 από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία σηματοδοτεί τη ζώνη της Ευρώπης. Βέβαια, είναι αήττητη στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο G/G και Over 2,5 τα 5 τελευταία ματς της Μπράγκα στο πρωτάθλημα.

Over 2.5 Μπάρνσλεϊ και Ντονκάστερ

Περνάμε στην Αγγλία όπου έχουμε επιλέξει δύο σημεία από την Τσάμπιονσιπ. Αρχίζουμε με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Over 2.5 στον αγώνα Μπάρνσλεϊ - Νότιγχαμ σε απόδοση 2.00. Στο πρώτο γύρο η Νότιγχαμ είχε επικρατήσει με 3-2, σε ένα ματς με πολλά γκολ και φάσεις. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία Over 3.5 στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, ενώ η Νότιγχαμ μετρά στα τελευταία 5 παιχνίδια ισάριθμα Over 2.5. To δεύτερο σημείο από Αγγλία είναι το Over 2.5 στον αγώνα Ντονκάστερ - Χάντερσφιλντ σε απόδοση 2.20.

Άσσο με κάλυψη το Αμβούργο, Χ2 η Βέρντερ

Από τη Γερμανία έχουμε επιλέξει να πάμε με τον Άσσο Draw No Bet του Αμβούργου κόντρα στην Άιντραχτ Φρ. σε απόδοση 2.05 και το Χ2 της Βέρντερ Βρέμης κόντρα στη Νυρεμβέργη που πληρώνει απόδοση 2.00. Οι «κόκκινοι» του Αμβούργου πήραν μια σημαντική ισοπαλία απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, συνεχίζοντας το σερί που τους θέλει αήττητους απέναντι στους Βαυαρούς. Το Αννόβερο έτσι έβαλε τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων ηττών που είχε στο πρωτάθλημα και έκανε βήμα για τη σωτηρία, έχοντας βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα χωρίς νίκη. Άσχημα τα νέα για τον επιθετικό Άρτουρ Σόμπιεχ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση χιαστών. «Είναι μια σημαντική περίοδος για εμάς, που ξεκινάει από τον αγώνα με τη Λεβερκούζεν. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να μαζέψουμε πόντους. Ο στόχος είναι πάντα οι τρεις πόντοι», τόνισε ο Ταϊφούν Κορκούτ. Στο άλλο παιχνίδι θα πάμε με τη Βέρντερ επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία. Η Νυρεμβέργη συνέχισε την κακή της παράδοση στο Ντόρτμουντ, συμπληρώνοντας 691 λεπτά χωρίς γκολ στην έδρα της Μπορούσια, την πιο δύσκολη που συναντά σε όλη την Μπουντσελίγκα! Μετά την αποτυχημένη της επίσκεψη λοιπόν στα λημέρια του Κλοπ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Βέρντερ και να κάνει σημαντικό βήμα σωτηρίας. Αυτή τη στιμή βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού μέσα στο 2014 νίκησε 4/6 ματς και σκαρφάλωσε στον βαθμολογικό πίνακα, αλλάζοντας τα δεδομένα. «Πρέπει να νικήσουμε και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα έχει τη σωστή νοοτροπία», τόνισε ο προπονητής Γκερτιάν Φέρμπεεκ. Η Βέρντερ Βρέμης από την άλλη πλευρά αύξησε κι άλλο τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού με το «τρίποντο» που πήρε στο σημαντικό ντέρμπι με το Αμβούργο. Σε ένα σκληρό ματς με πολύ κακή ποιότητα οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Γιουνούζοβιτς στο 19', έπειτα από ωραίο τακουνάκι του Χαντ και να πάρουν τη νίκη σε ένα ματς που έδειχνε... προορισμένο για 0-0. Ο Ρόμπιν Ντουτ πάντως χτύπησε καμπανάκι για το ματς με τη Νυρεμβέργη, την οποία χαρακτήρισε την πιο φορμαρισμένη ομάδα από αυτές που παλεύουν για τη σωτηρία. Τέσσερα ματς χωρίς ήττα για την ομάδα της Βρέμης, για την οποία επιστρέφουν οι μέσοι Κρόος (ΜΕ 16/1) Και Μπαργκφρέντε (ΜΕ 10/1).

Over στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης

Από τη Superleague επιλέγουμε σήμερα το Over 2.5 στον αγώνα Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης σε απόδοση 2.30. Απ' τις αποδοτικές εντός έδρας ομάδες η Ξάνθη, μετράει ρεκόρ 8-1-4 και απολογισμό τερμάτων 20-14. Η τέταρτη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σούπερλιγκ είναι ο Αστέρας Τρίπολης, με ρεκόρ 4-0-2 και απολογισμό τερμάτων 8-7.

Κρατάει εκτός έδρας η Ρεμς

Περνάμε στη Γαλλία όπου κρατάμε το Χ2 της Ρεμς με αντίπαλο την Τουλούζ σε απόδοση 2.05. Εκτός έδρας πηγαίνει καλά η Τουλούζ, κάτι το οποίο απέδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική, όταν επικράτησε 2-0 της Νις. Στο γήπεδό της, ωστόσο, μεταμορφώνεται προς το χειρότερο και στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει εκεί σε επίπεδο Ligue 1 δεν έχει πανηγυρίσει νίκη με τον απολογισμό της να αποτελείται από τρεις ήττες και άλλες τόσες ισοπαλίες, ενώ αποτελεί τη μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς εκτός παρά εντός έδρας. Από την άλλη πλευρά η Ρεμς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Βαλενσιέν. Αποτελεί μία από τις πιο σταθερές ομάδες της Ligue 1 και παρά το γεγονός ότι ο στόχος που είχε τεθεί στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν η άνετη παραμονή στην κατηγορία, πλέον δικαιούται να ονειρεύεται ακόμη και έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επιπλέον, πρόκειται μία ομάδα που μακριά από την έδρα της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και στις 14 φετινές της εξόδους για τη Ligue 1 έχει υποστεί τρεις μόνο ήττες (5-6-3), ενώ έχει περάσει νικηφόρα από δύσκολα γήπεδά όπως είναι αυτά των Μρσέιγ, Λυών και Λιλ. Στόχος της απόψε είναι να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, να παραμείνει κοντά στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να κυνηγήσει μέχρι τέλους το όνειρό της. Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο Μαντί (ΑΜ 22/0).

Διπλό η Ατλέτικο κόντρα στη Θέλτα

Από την Ισπανία θα πάμε με το «Διπλό» της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Θέλτα σε απόδοση 1.97. Η Ατλέτικο έχει φύγει με το διπλό από τις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο «Μπαλαΐδος» (2 για πρωτάθλημα, 1 για Κόπα ντελ Ρέι). Τα δύο διπλά για το πρωτάθλημα ήρθαν αμφότερα με σκορ 1-3. Σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν, οι «ροχιμπλάνκος» μετρούν 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια τους με τη Θέλτα και στις 2 έδρες.

Αν και χάνει παίζει άμυνα η Φρανκφούρτη, ευκαιρία για οκτάδα για Τόφας

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου έχουμε ξεχωρίσει 4 σημεία με τα πιο δυνατά να έρχονται από Ισπανία και Γερμανία. Στην αναμέτρηση Μούρθια - Βαλένθια επιλέγουμε το Over 163.5 σε απόδοση 1.90. Η σαφώς βελτιωμένη Μούρθια υποδέχεται την πανίσχυρη Βαλένθια με σκοπό την έκπληξη που θα της δώσει ξεκάθαρο πλεονέκτημα έναντι των Εστουντιάντες και Μανρέσα που κυνηγούν τη σωτηρία μαζί της. Οι συνθήκες του αγώνα είναι υπέρ της Μούρθια επειδή η Βαλένθια την Τετάρτη θα παίξει στη Μόσχα τον πολύ σημαντικό επαναληπτικό αγώνα με την Κίμκι για τους 16 του Eurocup. Η Βαλένθια φυσικά δεν θέλει να χάσει γιατί η διαφορά που έχει από την Μπαρτσελόνα εύκολα μπορεί να εξαφανιστεί αφού έχουν και ματς μεταξύ τους στην Βαρκελώνη στη συνέχεια. Όμως είναι πιθανό να δει με κάποια αδιαφορία το ματς αφού προς το παρόν το Eurocup είναι ο μεγάλος στόχος. Αν ξεπεράσει την Κίμκι τότε πιθανότατα θα φτάσει μέχρι τον τελικό. Δεν πρόκειται κανείς παίχτης της Βαλένθια να βάλει τα χέρια και τα πόδια του στην φωτιά για να παίξει άμυνα. Η Μούρθια είναι από την πλευρά της φύσει επιθετική ομάδα και αν το παιχνίδι την βολέψει απελευθερώνει την μπάλα στα 6-7 δευτερόλεπτα. Στον πρώτο γύρο η Βαλένθια είχε επικρατήσει 88-86 ενώ τα σκορ των προηγούμενων ετών ήταν 91-77, 94-96, 78-77, 87-80. Πάμε με το Over και απόψε στο τσιμπημένο 163.5 ένα όριο που μπορεί το ζεύγος να ξεπεράσει. Over 163.5. Από τη Γερμανία κρατάμε την αναμέτρηση Λούντβιγκσμπουργκ - Φρανκφούρτη και στοιχηματίζουμε στο Under 78.5 πόντους των γηπεδούχων που προσφέρεται σε απόδοση 1.95. Τέλος από την Τουρκία ξεχωρίζουμε το +3.5 της Τόφας με αντίπαλο την Πινάρ, αλλά και το Under 149.5 στον ίδιο αγώνα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1, ενημερωθείτε άμεσα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας και συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες.

Keywords
δυνατα, premier league, ligue 1, formula 1, ελλαδα, ρωσία, παναθηναικος, αρης, league, γκολ, αχα, liga, draw, νέα, ξανθη, superleague, γαλλια, νις, εμφάνιση, λιλ, eurocup, betarades, tennis, livescore, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , προγνωστικα στοιχηματος, Καθεδρικός του Αγίου Βασιλείου, Καλή Χρονιά, φωτια, betarades, αποτελεσματα, κουπονι, ρωσία, βαρκελωνη, βημα, γερμανια, γηπεδα, εδρα, ηττα, ισπανια, κοντρα, μπαρτσελονα, μπασκετ, ονειρο, παιχνιδια, περιοδος, προγραμμα, σημερινη, σωτηρια, τα νεα, formula 1, superleague, αδιαφορια, αμβουργο, αμερικη, αμυνα, αουγκσμπουργκ, αφιξεις, βαθμολογιες, βρισκεται, γκολ, γεγονος, γηπεδο, δευτερο, δειτε, δωσει, διπλο, ευκαιρια, ευκολα, ενημερωθειτε, εμφάνιση, εξι, ερχονται, ετων, ευρωπη, ζευγος, ζωνη, ιδιο, θετικο, κι αλλο, λιλ, λυων, μακρια, μοσχα, νικη, νυρεμβεργη, νις, ξεκινημα, ομαδα, παντα, παμε, ποδοσφαιρο, ποιοτητα, προβληματα, πρωι, ρεκορ, σεζον, σερι, σιγουρος, συνεχεια, τιμωρια, τουρκια, τοτεναμ, τοφας, τρια, τσελσι, φαληρο, φυσικα, φοντο, φρανκφουρτη, αγωνας, draw, eurocup, ιδιαιτερα, league, liga, ligue 1, ομαδες, παιχνιδι, πηγαδια, ποδια, premier league, tennis, θεσεις, ωραιο, χερια
Τυχαία Θέματα