Δυναμώνει πολύ η ΑΕΚ

16:56 17/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ συνεχίζει πολύ δυναμικά στις μεταγραφές ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και στο πλαίσιο αυτό μετά τις ανακοινώσεις για την παραμονή των Φαλέκα – Τζόλου – Σιαμανδούρα και την απόκτηση των Κουκουράβα – Βεσκούκη, η Βασίλισσα απέκτησε σήμερα και τους Γκιζογιάννη – Κοψάυτη - Στούκα. Οι δύο πρώτοι είναι παίκτες με εμπειρία από την Α2 που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά για την ΑΕΚ την νέα

σεζόν.
Ο Γκιζογιάννης είναι μια πολύ δυνατή κίνηση, καθώς πέρυσι είχε περίπου μέσο όρο 18 πόντους στην Α2 με τον Αρκαδικό (είχε παίξει την σεζόν 2010/11 στην ΑΕΚ στην Α1). Ο 29χρονος δίμετρος πάουερ φόργουορντ θα είναι το βασικό τεσσάρι της ΑΕΚ για την νέα σεζόν και ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων μέσα στην ρακέτα, με τον Ζιάγκο να θέλει να τον πλαισιώσει στην 5αδα με έναν εκ των Χαρισμίδη ή Δέσπο. Για αυτό και έκανε διετές συμβόλαιο.
Ο Κοψάυτης πέρυσι έπαιζε και αυτός στον Αρκαδικό και έχει ύψος 1.92μ. και παίζει στον άσο και στο «2», με τον Ζιάγκο να θέλει να τον βάζει και πλέι μέικερ να δίνει ανάσες στον Φαλέκα μαζί με τον Τζόλο. Πέρυσι σε 30 ματς στην Α2 είχε 12 πόντους μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής μ.ο., ενώ φημίζεται για την πολύ καλή άμυνα του.
Οσον αφορά τον Στούκα, αποτελεί μια «επένδυση». Είναι 21 ετών και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ικάρου Καλλιθέας, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Φιλαθλητικό. Έχει ύψος δύο μέτρα και παίζει στο «3» και στο «4» και αναμένεται να δίνει λύσεις κατά βάση από τον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα