Δ.Σ. στον ΟΦΗ

17:32 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Εκ νέου θα συναντηθούν σήμερα το απόγευμα οι άνθρωποι του ΟΦΗ, το απόγευμα στις 17.30 προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που καίνε αυτή τη στιγμή τους Κρητικούς που έχουν καθυστερήσει πολύ σε όλους τους τομείς.

Καταρχάς πρέπει να οριστικοποιηθεί το ήδη συμφωνημένο πλάνο για τα εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να ξεκινήσει η πώλησή τους που μπορεί να φέρει μία πολύτιμη ανάσα στην ΠΑΕ που ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα.

Αυτό

αναμένεται να εξασφαλίσει στον σύλλογο ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, χωρίς την οποία δεν μπορεί να συμμετέχει την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ένα άλλο θέμα μείζονος σημασίας είναι η μετάβαση του συλλόγου στο Καρπενήσι όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει η προετοιμασία της ομάδας, κάτι που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές, λόγω του υπερβολικά μικρού αριθμού παικτών που διαθέτει η ομάδα στο ρόστερ της.

Τέλος, αναμένεται να υπάρξει και κουβέντα σχετικά με τις ακαδημίες, καθώς τα νέα δεδομένα απαιτούν την ανάδειξη νεαρών ταλέντων, κάτι που χρειάζεται οργάνωση και καλό σκάουτινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα