Δούλεψε για τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος

22:27 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ - 4η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Δασκαλόπουλος

Δούλεψε για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον εαυτό του ο Ατρόμητος... η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κέρδισε εύκολα με 2-0 τν ΠΑΣ Γιάννινα, τον έπιασε στη βαθμολογία αλλά επέτρεψε ταυτόχρονα και στον

ΠΑΟΚ να αποσπαστεί με τρεις βαθμούς.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Φεγκρούς μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπρίτο, ενώ στ 10' ο Ίλιτς έκανε την σέντρα, ο Γεωργίου κατέβασε και σούταρε αλλά ο Ράντμαν έδιωξε σε κόρνερ. Τελικά στο 17ο λεπτο ο Ατρόμητος βρήκε δίχτυα με όμορφο σουτ του Καραγκούνη, ο οποίος είχε βρεθεί σε ιδανική θέση μετά από εξίσου όμορφη ασίστ του Σουμπίνιο. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν ένα σουτ του Καραγκούνη στο 30', το οποίος έδιωξε ο Φεγκρούς.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 46' έκανε το 2-0 με όμορφο πλασέ του Στέφανο Ναπολεόνι. Στο 53ο λεπτό το νέο σουτ του Ναπολεόνι έφυγε ελάχιστα άουτ, όπως και το φάυλ του Σουμπίνιο στο 60'. Ο Πας απείλησε στο επόμενο λεπτό με τον Γεωργίου να κάνει όμορφη ενέργεια αλλά τον Ράντμαν να τον προλαβαίνει, ενώ στο 79' ο Κούτσι βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ έκανε το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Φεγκρούς. Τρία λεπτά αργότερα ο Σουμπίνιο έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, ο Κουτσί σχεδόν μόνος δεν μπορεί να πλασάρει σε πρώτη φάση. Στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα έφτασε στον Μπρίτο, όμως ο Φεγκρούς ήταν σε ετοιμότητα κι έδιωξε τον κίνδυνο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Λαζαρίδης (από τον πάγκο) και Τζημόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (46' Φυτανίδης), Μπρίτο, Καραγκούνης (72' Μπάλλας), Ιγκλέσιας, Πίτου, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (59' Κούτσι)

ΠΑΣ: Φέγκρους, Ντάσιος (83' Νάκος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ίλιτς (74' Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς (67' Μπέριος), Κοροβέσης, Γεωργίου, Λίλα, Οικονόμου, Βίλα

Keywords
Τυχαία Θέματα