Δωρέαν μπέργκερ για μια ζωή για τον ήρωα του Κλίβελαντ!

22:55 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Δωρεάν μπέργκερ για μια ζωή θα απολαμβάνει ο γείτονας που... άφησε το μπέργκερ του για να σώσει τις τρεις γυναίκες που είχαν απαχθεί στο Κλίβελαντ καθώς δεκαπέντε εστιατόρια στην πόλη του προσφέρουν ένα δωρεάν μπέργκερ, όποτε το θελήσει.

Μπορεί τα McDonalds να ήταν αυτά που του είχαν πει ότι θα έρθουν σε επαφή μαζί του, ωστόσο μία food blogger ήταν εκείνη που τελικά φρόντισε να λαμβάνει ο Τσαρλς

Ράμσι τα δωρεάν μπέργκερ όσο συχνά θέλει.

Η Μισέλ Βενόρσκι παρακολούθησε τον Ράμσι να μιλά στην τηλεόραση. «Ήταν τόσο διασκεδαστικός» είπε. «Σκέφτηκα ότι δεν θα έπρεπε ποτέ ξανά να πληρώσει για γεύμα στο Κλίβελαντ» δήλωσε η Βενόρσκι στο πρακτορείο Reuters.

Ο Ράμσι πολύ γρήγορα έγινε ήρωας. Ο άνδρας αφηγήθηκε πώς «άκουσε μια κραυγή ενώ έτρωγε ένα χάμπουργκερ McDonalds». Αμέσως το άφησε και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Ο Τσαρλς Ράμσι εργαζόταν σε ένα εστιατόριο ως «λαντζέρης». Το εστιατόριο κυκλοφόρησε ένα T-shirt με το πρόσωπο του Ράμσι και τις λέξεις «Ήρωας του Κλίβελαντ», συγκεντρώνοντας 21.000 δολάρια, τα οποία δόθηκαν σε ταμείο που έχει δημιουργηθεί για τις γυναίκες που έπεσαν θύμα απαγωγής.

Μάλιστα, εμφανίστηκε και ένα νέο βιντεοπαιχνίδι όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν ρόλο Τσαρλς Ράμσι και πετούν μπέργκερ σε ανθρωπάκια που μοιάζουν με τον απαγωγέα Αριέλ Κάστρο!

Την ίδια ώρα, μουσική ακούγεται, αργκό φράσεις από τη συνέντευξη του Ράμσι σε τηλεοπτικό δίκτυο, καθώς και κραυγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα