Δώνης: Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου

13:15 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Δώνης δεν αγχώνεται για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ καθώς, όπως υπογράμμισε, νιώθει πως υπάρχει εμπιστοσύνη από πλευράς διοίκησης στην δουλειά του και στο πρόσωπο του και πρόσθεσε πως σενάρια πάντα θα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στον ΣΚΑΪ
-Για την δική του δουλειά: "Η δική μας δουλειά είναι λίγο περίεργη γιατί πρέπει

να την βγάλουν κάποιοι άλλοι. Οι ποδοσφαιριστές δηλαδή. Δεν εξαρτάται δηλαδή μόνο από τον προπονητή και δεν ξέρει και το διάστημα που θα βγει η δουλειά του. Όποιος προσπαθεί, όποιος έχει την γνώση, γιατί είναι ένας συνδυασμός το πώς θα μεταφέρεις την γνώση, πώς θα προπονήσεις, το ψυχολογικό και άλλα. Είναι ένα σύνθετο κομμάτι για το πώς θα έρθουν τα αποτελέσματα".
-Για την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και προς αυτόν συγκεκριμένα: "Η πίεση στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει. Πολλές φορές δεν πρέπει να αγχώνονται οι άλλοι για μένα γιατί εγώ δεν αγχώνομαι για τον εαυτό μου. Στο θέμα της δουλειάς, ο κάθε προπονητής έχει άγχος. Σενάρια πάντα θα υπάρχουν. Δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κόσμο τι έκανε ο κάθε προπονητής ή παίκτης για το συμβόλαιο του. Νιώθω ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, στην δουλειά μου, όχι μόνο για τους στόχους του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος, αλλά και στην ανάπτυξη παικτών. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν ειπωθεί για το συμβόλαιο μου και είναι ψέματα".
-Για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και για τα ονόματα που ήδη ακούγονται όπως αυτό του Ανελκά: "Το να μπούμε στην ονοματολογία που θα γίνεται ένας πανικός αυτό το διάστημα, για τον Ανελκά ή για άλλους δεν έχει κανένα νόημα. Εμείς πρέπει να υποστηρίξουμε το δικό μας πλάνο. Είναι ένας συνδυασμός έμπειρων παικτών, έχουμε και σταρ αλλά όχι και να κολλήσουν τα τελευταία ποδοσφαιρικά τους ένσημα. Ο ίδιος ο Ανελκά δύσκολα θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ".
-Για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης: "Έχουμε δυο παιχνίδια πολύ δύσκολα. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα, έμπειρη, έχει τον ίδιο κορμό εδώ και δυο χρόνια με ποδοσφαιριστές που μπορεί να είναι ξένοι αλλά έχουν ποιότητα. Περιμένουμε δυο δύσκολα παιχνίδια. Θέλουμε να νικήσουμε στην έδρα μας με μηδέν παθητικό και μετά θα δούμε και την ρεβάνς".
-Για τους στόχους της ομάδας: "Εδώ που έχουμε φτάσει είναι πολύ βασικό να πάμε με μια διαφορά στα play off και να μπορέσουμε να περάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Η δική μας ομάδα έχει κάποιους στόχους από την αρχή, τα πράγματα στην πορεία διαφοροποιήθηκαν προς το καλύτερο. Όταν είσαι προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα οι στόχοι είναι αντίστοιχα μεγάλοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα