Διπλό παραμονής για Μάλαγα

23:03 10/3/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 2-3
Γήπεδο: Ανοέτα

Τεράστιο διπλό με 3-2 πήρε η Βαγιεκάνο επί της Σοσιεδάδ και απέκτησε ελπίδες παραμονής.

Το ματς είχε τρελό ρυθμό στο πρώτο πεντάλεπτο και μόλις στο 1' ο Πάρο εκτέλεσε το φάουλ και ο Ι.Μαρτίνεθ με κεφαλιά έκανε το 12-0 για τη Σοσιεδάδ. Ωστόσο στο 4ο λεπτό η Ράγιο απάντησε και ισοφάρισε με το πέναλτι του Λαριβέι. Στο 13ο λεπτό το σουτ του Βέλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 45' ο Πάρδο με σουτ που κόντραρε και σε αμυντικό

της Βαγιεκάνο, έκανε το 2-1.

Στο 47ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Θουμπικαράι ο Μπουένο έκανε το 2-2. Στο 65ο λεπτό ο Θουμπικαράι είπε όχι σε σουτ του Μπουένο, αλλά στο 67' ο Ροσίνια με όμορφο σουτ έκανε το 3-2 για τη Ράγιο,

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Θουμπικαράι, Άνχελ, Ι.Μαρτίνεθ, Μ.Γκονζάλεθ (69' Κανάλες), Θαλδούα, Ελουστόνδο, Πάρδο, Πριέτο, Βέλα, Κάστρο (64' Γκρισμάν), Αγιρέτσε.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Αρμπίγια, Ζε Κάστρ, Γκάλβες, Ρατ, Σαούλ, Αντριάν, Μπουένο (89' Νάτσο), Ροσίνια (80' Βιέρα), Φαλκέ (73' Μπανγκουρά), Λαριβέι.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ: 0-2
Γήπεδο: Ρέινο ντε Ναβάρα

Τεράστιο διπλό με 2-0 πέτυχε η Μάλαγα επί της Οσασούνα.

Μόλις στο 6ο λεπτό, το σουτ του Ριέρα μέσα από την περιοχή, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 7' ο Καμπαγιέρο πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικές προσπάθειες των Νταμιά και Σεχούδο. Ωστόσο στο 13ο λεπτό η Μάλαγα στην πρώτη της καλή φάση στο ματς, άνοιξε το σκορ. Ο Αμραμπάτ έβγαλε τη σέντρα και ο Σάμουελ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 24ο λεπτό ο Καμπαγιέρο απέκρουσε το πλασέ του Τόρες, ενώ στο 42' ο Λοτίες αστόχησε από ιδανική θέση.

Η Μάλαγα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 66' ο Αμραμπάτ συνδυάστηκε με τον Σάντα Κρους και με σουτ έκανε το 2-0. Κι όλα αυτά ενώ από το 51' οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει με κόκκινη κάρτα τον Γκάμες. Στο 80ο λεπτό ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε σουτ του Σεχούδο,

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά, Αρίμπας, Λοτίες, Όιερ (65' Ακούνα), Λόλο (76' Νίνο), Σίλβα, Σεχούδο, Τόρες, Αρμεντέρος, Ριέρα.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Ανχελέρι, Φερέιρα, Αντούνες, Νταρντέρ (69' Τισόνε), Καμάτσο, Ντούντα, Σάμουελ (54' Σάντσεθ), Αμραμπάτ (82' Χουάνμι), Σάντας Κρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα