Διπλό παραμονής για Λεβαδειακό

19:32 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (εξ’ αναβολής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μεγάλη νίκη κατέκτησε ο Λεβαδειακός στην Τρίπολη όπου επικράτησε με 1-0 του Αστέρα. Οι Βοιωτοί χάρη σε γκολ του Σουμπίνιο (33’) πήραν τους 3βαθμούς

φτάνοντας τους 16, έναν λιγότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και την 13η θέση. Προβληματικός ο Αστέρας, που δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις, παρά μόνο στα τελευταία λεπτά όταν οι φιλοξενούμενοι γύρισαν πίσω για να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Δυνατά μπήκε στο ματς ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά και προσπαθούσε να απειλήσει. Οι αμυντικοί του Αστέρα ωστόσο αμύνονταν σωστά και δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να πλησιάσουν την εστία του Σανθ Χακόμπο. Η πρώτη φάση έγινε στο 8’ όταν ο Ράγιος έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κυριακίδη να αποκρούει σε κόρνερ.

Για να ξαναδούμε φάση στο ματς έπρεπε να περάσουν 25 λεπτά. Στο 33ο λεπτό ο Σουμπίνιο άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό, μετά από σουτ του Κόρμπου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βραζιλιάνος έκανε το 1-0 με γυριστό σουτ. Παρότι ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσε να βγει με αξιώσεις στην επίθεση, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στην κυκλοφορία των φάσεων. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου δεν υπήρξε άλλη φάση, εκτός από ένα άστοχο σουτ του Ουσέρο.

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο ποιοτικά, καθώς υπήρχαν καλές φάσεις, κυρίως για τους Αρκάδες. Στο 62’ μετά από σέντρα του Μπρέσκα από δεξιά, επικράτησε σύγχυση στην άμυνα των Βοιωτών και πριν οι Σολάκης και Χουανίτο σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα, ο Τόμας απομάκρυνε. Λίγα μόλις λεπτά ο Μπρέσκα με ωραία ενέργεια μπήκε από δεξιά στην περιοχή, όμως το σουτ του κόντραρε και κατέληξε άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ανήκε στον Αστέρα, όταν ο Περόνε έχασε τετ-α-τετ, όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε σε κόρνερ το εξ’ επαφής πλασέ του στο 79ο λεπτό. Η επόμενη ευκαιρία για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 85’ μετά από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράγιος, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Κυριακίδη. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Λεβαδειακός είχε κλειστεί στην άμυνά του και περίμενε το τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ναπολεόνι, επτά λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (46’ Μπρέσκα), Άλβαρεζ (81’ Ναβάρο), Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Ράγιος, Περόνε, Χούλι (59’ Σολάκης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τόμας, Μεντί, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος (70’ Μελισσάς), Κόρμπος, Πόποβιτς, Φαβάλι, Σουμπίνιο (87’ Ναπολεόνι), Βα

Keywords
Τυχαία Θέματα