Διπλή «κωλοτούμπα» από Δώνη!

22:06 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά που ο Δώνης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει παιχνίδι στον πάγκο τις ομάδας του και αποβάλλεται (όπως συνέβη και σήμερα), ενώ πάντοτε έχει και ένα (πολλές φορές και περισσότερα) παράπονο από τη διαιτησία. Ωστόσο, αυτό που συνέβη σήμερα στην συνέντευξη Τύπου, δεν έχει προηγούμενο. Ο προπονητής τους Ατρόμητου ξεκίνησε με την ανάλυση του αγώνα και ολοκλήρωσε το σχόλιο του, λέγοντας: «Θέλω να σταθώ και σε ένα άλλο κομμάτι. Οι βοηθοί δύο εβδομάδες τώρα,

με τις αποφάσεις του, εκθέτουν τους διαιτητές. Και στην Τούμπα και σήμερα. Παρότι και τις δύο φορές οι διαιτητές είχαν πάρει τις σωστές αποφάσεις, οι βοηθοί με την παρέμβαση τους οδήγησαν σε λάθος». Ωστόσο, στη συνέχεια δέχθηκε ερώτηση και για τη φάση του γκολ, όπου προηγείται χέρι του Μήτρογλου, για την οποία η ΑΕΚ διαμαρτύρεται:

«Νομίζω ότι αν κάποιος πρέπει να διαμαρτύρεται κάποιος, αυτός είναι ο Ατρόμητος. Δεν έχω εικόνα ούτε για τη φάση του γκολ, ούτε για τη φάση του πέναλτι. Είναι διαφορετικό όμως να βλέπεις εσύ την εικόνα και άλλο οι άλλοι. Όπως δεν είχα άποψη στην Τούμπα, που ήμουν 50 μέτρα, έτσι δεν μπορώ να έχω άποψη για τη φάση του πέναλτι. Παρότι όλοι λένε πως ήταν μέσα. Θα μπορώ να έχω καλύτερη εικόνα όταν το δω εγώ στην τηλεόραση. Ξέρετε πολύ καλά ότι εγώ δεν κρύβομαι». Και αφού όλοι αντιλήφθηκαν ότι ο νεαρός προπονητής βρίσκεται σε... σύγχυση, εκείνος μπέρδεψε ακόμα περισσότερο το θέμα, αφού προχώρησε σε νέα... κωλοτούμπα, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους της αποβολής του: «Τα συνηθισμένα που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα. Διαμαρτυρήθηκα εγώ στον 4ο γιατί πίστευα ότι ήταν μέσα η φάση (σ.σ. του πέναλτι). Εκεί ήρθε και ο Δημητριάδης, ανταλλάξαμε κάποια γαλλικά και αποβληθήκαμε και οι δύο»
Από κει και πέρα, μίλησε και για το παιχνίδι, λέγοντας αρχικά: «Αυτό που θέλαμε το καταφέραμε. Είχαμε πει και πριν από το παιχνίδι και εγώ στη συνέντευξη που είχα δώσει πριν το ματς ότι θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρας μας για να διατηρηθούμε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Τα καταφέραμε και έχουμε μία καλή συγκομιδή βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε παίξει. Γενικώς, θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ κακό παιχνίδι, χωρίς καμία ποιότητα, ήμουν πολύ δυσαρεστημένος από την δική μου ομάδα. σε καμία περίπτωση αυτό που δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτό που έχουμε σαν φιλοσοφία παιχνιδιού, δεν ήταν αυτό που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πέντε πάσες, με συνέπεια να έχουμε ένα 45λεπτο όπου νομίζω ότι δεν θα το θυμάται κανένας.

Επειδή βλέπαμε αυτά τα μειονεκτήματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πήγαμε στις μεγάλες πάσες από τον τερματοφύλακά μας, να κερδίσουμε τη δεύτερη μπάλα και από εκεί να κάνουμε επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιο ενεργητικοί. Ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις. 3-4 από τη δική μας πλευρά, 1-2 από την πλευρά της ΑΕΚ. Αυτό που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί. Πολλές φορές ήμασταν καταπληκτικοί αλλά δεν παίρναμε

Keywords
Τυχαία Θέματα