Δίωξη σε ΠΑΟ για Βοσκάκη

14:16 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση κατά του διαιτητή Βοσκάκη μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μεταξύ άλλων αναφέρονταν τα εξής: "Χωρίς αμφιβολία πρόκειται είτε για πρόθεση είτε για

ολική ανικανότητα τόσο του ιδίου όσο και των προσώπων που διαχειρίζονται τις τύχες της διαιτησίας. Ο δε ορισμός του κ. Βοσκάκη, ως «κομάντο» σε ένα άδειο γήπεδο προφανώς δεν είναι σύμπτωση. Ας μην ψάχνουμε λοιπόν γιατί δίνουμε την εντύπωση ενός «αναξιόπιστου» πρωταθλήματος όταν εκτελούν μ' αυτόν τον τρόπο τα καθήκοντά τους οι διαιτητές, αυτοί που τους ορίζουν, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που τους αξιολογούν. Σεβόμαστε απόλυτα την ομάδα του ΠΑΟΚ και την προσπάθειά της, ωστόσο η σημερινή διαιτητική παράσταση είχε έναν ξεκάθαρο στόχο: Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να στραβοπατήσει. Οι ισορροπίες έπρεπε πάση θυσία να ανατραπούν. Το κατανοήσαμε και εμείς και όσοι είδαν τον αγώνα. Θα πρέπει ωστόσο να κατανοήσουν και όσοι κινούν νήματα και επηρεάζουν καταστάσεις ότι η μέχρι εδώ προσπάθειά τους δεν θα τους αρκέσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα