Διορία μέχρι τις 22/12

08:45 4/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ το πρότεινε και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης το δέχτηκε, η συμφωνία για την μεταβίβαση του 54.7% των μετοχών του Παναθηναϊκού να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου καθώς καμία από τις δυο πλευρές δεν θέλει να τραβήξει και άλλο η ιστορία.

Η πλευρά του πρίγκιπα διαβεβαιώνει πως από την πλευρά της δεν θα αλλάξει κάτι στα όσα έχουν συμφωνηθεί και περιμένει την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου για να μπουν τα 15 εκ. ευρώ στις 21/11 και στην συνέχεια να οριστεί νέο Δ.Σ. Ωστόσο

οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν αφήνουν ανεπηρέαστες τις δυο πλευρές καθώς ενδέχεται να αργήσει η ψήφιση του νομοσχεδίου που προβλέπει την αγορά ΠΑΕ από αλλοδαπό επιχειρηματία. Σε μια τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με το MoU, οι δυο πλευρές θα διαπραγματευτούν εκ νέου. Την ίδια στιγμή στην σημερινή Γ.Σ. των μετόχων δεν θα είναι παρών ούτε ο πρίγκιπας αλλά ούτε και οι βασικοί μέτοχοι.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την Arboris Capital, σύμφωνα με πληροφορίες, οι όποιες διαπραγματεύσεις θα ανασταλούν μέχρι την οριστική κατάληξη της υπόθεσης με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα. Αυτό σημαίνει πως η σημερινή Γ.Σ. δεν θα δώσει εξουσιοδότηση στην εταιρεία από το Άμπου Ντάμπι να βρει επενδυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα