Διοικητικές αλλαγές και φουλ για προγραμματισμό

19:17 9/7/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ ταλανιζόταν από διχογνωμίες που δεν της επέτρεπαν να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Οι ιθύνοντες της Ένωσης αντιμετώπιζαν με δυσπιστία τις προτάσεις των προπονητών για μια ομάδα ανταγωνιστική και τη νέα σεζόν, οπότε σε συνάντηση που υπήρξε με μεγάλη καθυστέρηση αποφασίστηκαν διοικητικές

αλλαγές. Οι συγκεκριμένες αλλαγές αφορούν τους εφόρους του τμήματος, οι οποίοι στο εξής θα αντικατασταθούν από τους προπονητές Δημήτρη Κουνταρδά, Μάνθο Χατζηροδίτη. Οι τρεις άνδρες είναι αποφασισμένοι μέσα στις επόμενες μέρες να συναντηθούν και με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής, ώστε να πάρουν το «ΟΚ» και να «κλείσει» και τυπικά το θέμα και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην αναζήτηση πόρων που θα κάνουν το έργο τους εύκολο. Στόχος είναι η εύρεση χορηγών, αλλά και η στήριξη φίλων και γνωστών για να μπορέσουν να υλοποιήσουν όλα τα σχέδια και η ΑΕΚ να γίνει αρκετά ανταγωνιστική με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος να τονίσουμε πως από την στιγμή που οι νέοι έφοροι έχουν την συνάντηση με τους υπευθύνους τη Ερασιτεχνικής θα προχωρήσουν στις συζητήσεις με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ και έπειτα θα ανακοινώσουν και μεταγραφές, αφού ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα