Δίνει ανάσες στον Κατσουράνη ο Στέφενς

10:27 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Κατσουράνης έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του. Σε όσα παιχνίδια ο αρχηγός της Εθνικής ήταν διαθέσιμος, αφού στα δύο πρώτα για το πρωτάθλημα ήταν τιμωρημένος, ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα και στο κέντρο της άμυνας του «δικέφαλου».
Αυτό ίσως να αλλάξει στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Και αυτό διότι σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Χούουμπ Στέφενς στη χθεσινή προπόνηση είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Κατσουράνης,

που δείχνει σημάδια κόπωσης στα τελευταία παιχνίδια, να είναι είτε στα χαφ είτε στον πάγκο. Ο Ολλανδός δοκίμασε διάφορα σχήματα και σε αυτά στο κέντρο της άμυνας είχε δίδυμο τους Τζαβέλλα και Βίτορ.
Στο 4-3-3 ο Κατσουράνης μαζί με τον Λάζαρ ήταν οι δύο χαφ μπροστά από τον Τζιόλη που είχε τον ρόλο του κόφτη, ενώ στο 4-4-2 με τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στην επίθεση ο «Κατσούρ» δεν ήταν με τους βασικούς. Η αλλαγή σχήματος έχει να κάνει με τις απουσίες των Νίνη, κυρίως τη δική του, αλλά και του Λόρενς. Ο Ολλανδός μάλλον θα εγκαταλείψει το 4-2-3-1 εξαιτίας του τραυματισμού του Σωτήρη Νίνη που είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα