Δημητρέλος στο aek365: Ψέματα όσα λένε για Λαμπρόπουλο!

14:35 25/1/2013 - Πηγή: AEK365

Εντύπωση προκάλεσε η φήμη που ξεκίνησε από την Κρήτη και ήθελε τη διοίκηση του ΟΦΗ να είναι σε έξαλλη κατάσταση με ανθρώπους της ΑΕΚ, διαδίδοντας προς τα έξω ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πλησίασε τον παίκτη του ΟΦΗ Ανδρέα Λαμπρόπουλο, δείχνοντας μεταγραφικό ενδιαφέρον και μάλιστα παραμονές του μεταξύ τους αγώνα!

Ο Ανδρέας Δημητρέλος

με δήλωσή του στο aek365 διέψευσε κατηγορηματικά ότι άνθρωπος της ΑΕΚ είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα έχει κινηθεί προς την πλευρά Λαμπρόπουλου, ξεκαθαρίζοντας το θέμα: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λαμπρόπουλο! Το δηλώνω κατηγορηματικά! Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και ειλικρινά απορώ ποιος τα βγάζει. Η ΑΕΚ ούτε επίσημα, ούτε και ανεπίσημα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Λαμπρόπουλο», λέει στο aek365 ο Δημητρέλος.

Επί τη ευκαιρία ρωτήσαμε τον Ανδρέα Δημητρέλο τι γίνεται (αν γίνεται φυσικά...) με τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ, όπως για παράδειγμα εκείνα των Κοσμίδη (δεξί μπακ του Εθνικού Γαζώρου) και Παπαγιανόπουλου (στόπερ της Ασιρίσκα). Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, αφού πρώτα δήλωσε άγνοια γι' αυτές τις δύο περιπτώσεις στην πορεία ξεκαθάρισε πως έχουν τα δεδομένα: «Η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σε καμία άλλη μεταγραφική κίνηση, αν προηγουμένως δεν ελαφρυνθεί ο προϋπολογισμός του ρόστερ. Έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ, το κόστος είναι υψηλό κι αν δεν αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες, δεν μπορούμε να φέρουμε άλλους».

Αντίθετα με τους Κοσμίδη και Παπαγιανόπουλο που δεν υπάρχει ενδιαφέρον, η περίπτωση Κλωναρίδη δεν έχει εγκαταλειφθεί, όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα