Δημητρέλος: Έχουμε ένα μήνα να αποφασίσουμε για προπονητή

20:02 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το θέμα που «καίει» την ΑΕΚ είναι το οικονομικό, όμως η ομάδα είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει μπροστά με όσες δυνάμεις έχει. Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλο προκειμένου να μάθουμε αν υπάρχει σκέψη ή απόφαση να προχωρήσει τελικά ή όχι, η πρόταση που του έκανε, χθες, ο Ντέμης Νικολαϊδης: να ηγηθούν του ποδοσφαιρικού τμήματος οι Κωστένογλου, Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Βάιος Καραγιάννης. Από την απάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου

όμως φάνηκε διάθεση για βιασύνη και στάθηκε αποκλειστικά στο θέμα προπονητή: «Για το θέμα προπονητή, έχουμε χρόνο να αποφασίσουμε. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας. Λείπουν και ο Δέλλας με τον Λυμπερόπουλο. Έχουμε άλλα θέματα που πρέπει να λύσουμε αυτή την περίοδο». Επειδή μας παραξένεψε η απάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου, επιμείναμε ρωτώντας τον «το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα κλείσει τελικά χωρίς την έγκριση του προπονητή;». Η απάντησή του: «Θα αποφασίσουμε απόψε το βράδυ τι θα κάνουμε με την προετοιμασία του καλοκαιριού. Θα πάρουμε απόφαση βάση των οικονομικών μας και μόνο, εξετάζοντας τις προτάσεις που έχουμε, σε διάφορα προπονητικά κέντρο».

Το θέμα προπονητή δηλαδή, παραμένει ανοιχτό για την ώρα στην ΑΕΚ, χωρίς φυσικά τούτο να σημαίνει πως ο Κωστένογλου μένει ή φεύγει.

Από εκεί και πέρα και επειδή έχει ξεσπάσει ντόρος με την ιστορία του Βάργκας, ζητήσαμε απο τον Ανδρέα Δημητρέλο να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά. Αφού πρώτα μας εξήγησε πως «δεν γνωρίζω γιατί ο Βάργκας έγινε αλλαγή στο Περιστέρι» και «αν ο Κωστένογλου του είπε πριν την Κέρκυρα ότι θα του δώσει λεφτά», στην πορεία μας εξήγησε την παρεξήγηση που έγινε, πριν τον αγώνα με την Κέρκυρα: «Είχα ακούσει ότι είχε τεθεί θέμα από τον Βάργκας στα πλαίσια του «αν δεν πάρω λεφτά δεν κατεβαίνω να παίξω στο παιχνίδι». Ο παίκτης βέβαια αγωνίστηκε κανονικά σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν μία παρεξήγηση η οποία και λύθηκε. Τότε είχαμε δώσει τα χρήματα σε κάποιους παίκτες που είχαν υπογράψει συμφωνητικό και έπρεπε να πληρωθούν σε δόσεις. Είχαμε αποφασίσει πρώτα να πληρωθούν αυτοί οι παίκτες και έπειτα όσοι ποδοσφαιριστές έπρεπε να πάρουν τα λεφτά τους όλα μαζί. Ο Βάργκας δεν το ήξερε αυτό και ενοχλήθηκε λίγο. Μόλις όμως του εξηγήσαμε το σκεπτικό μας, όλα λύθηκαν. Ήταν καθαρά μία παρεξήγηση».

Τέλος, όσον αφορά την ιστορία με τον Μπαϊρακτάρη ο Ανδρέας Δημητρέλος ήταν και τώρα ξεκάθαρος: «Τον περιμένουμε το βράδυ στο Δ.Σ.. Δεν ξέρω αν έρθει. Δεν έχω ενημερωθεί. Αν έρθει θα τον ακούμε. Αν δεν έρθει προχωράμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα