Δημητρέλος: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Ντιούφ

11:52 9/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το θέμα που προέκυψε με τον Ελ Χατζί Ντιούφ ξεκαθαρίζει μέσω του aek365 ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τονίζει πως όντως ήρθε στα Σπάτα έγγραφο από την πλευρά του παίκτη, ωστόσο αυτό έγινε πριν από 20 ημέρες με την ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει αμέσως την κατάσταση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα: «Αυτές τις 150.000 ευρώ τις έχει κρατήσει η Λιλ από το καλοκαίρι.

Από τις 800.000 ευρώ μας έδωσαν 650.000 ευρώ, για τη μεταγραφή του Κλωναρίδη. Δεν πήραμε εμείς στα χέρια μας ολόκληρο το ποσό αυτής της μεταγραφής, αφού τα έχει κρατήσει η Λιλ. Το έγγραφο που μας κοινοποιήθηκε το καλοκαίρι από τον Ντιούφ μας έλεγε ότι θα παρακρατηθούν 150.000 ευρώ, από τη μεταγραφή Κλωναρίδη για παλαιότερες οφειλές. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Πριν από 20 μέρες, έναν μήνα, ο δικηγόρος του Ντιούφ μας έστειλε έγγραφο που μας ρωτούσε γιατί δεν δίνει ακόμα τις 150.000 ευρώ η Λιλ. Εμείς αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε από την πλευρά μας το κάναμε: Στείλαμε ένα χαρτί στη Λιλ στην οποία είπαμε ότι παράνομα τα παρακρατείτε και παρακαλούμε να τα δώσετε. Είχε κατασχετήριο στα χέρια της η Λιλ από το καλοκαίρι. Έχουμε ενημερώσει τον δικηγόρο του Ντιούφ και τη Λιλ. Αν οι Γάλλοι δεν έχουν καμία ενέργεια δεν φταίμε εμείς. Ο Ντιούφ δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα εμάς. Τα έχει παρακρατήσει τα χρήματα από τη Λιλ. Υπάρχει αυτό το πράγμα και στις διεθνείς επιστολές που είχαμε ανταλλάξει το καλοκαίρι. Το τονίζω λοιπόν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ντιούφ», ήταν τα λόγια του Δημητρέλου στο aek365.

Keywords
Τυχαία Θέματα