Δικαίωση Γιουβέντους για Μούτου

14:08 22/1/2015 - Πηγή: AEK365

Το CAS με απόφαση που βγήκε, έπειτα από αναμονή 11 ετών, δικαίωσε τη Γιουβέντους στη δικαστική διαμάχη της με τη Τσέλσι για τον Άντριαν Μούτου.
Όλα ξεκίνησαν το 2004 όταν η ομάδα του Λονδίνου αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο του Ρουμάνου επιθετικού όταν εκείνος βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης.
Ο Μούτου τιμωρήθηκε με αποκλεισμό επτά μηνών και στη συνέχεια η Γιουβέντους, με τη βοήθεια της Λιβόρνο, τον απέκτησε. Η Τσέλσι διεκδίκησε αποζημίωση με τη FIFA να επιδικάζει το ποσό των 14 εκατομμυρίων

ευρώ στην αγγλική ομάδα.
Η Γιουβέντους προσέφυγε στο CAS ασκώντας έφεση κατά της απόφασης και μετά από 11 χρόνια δικαιώθηκε μιας και δεν είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει καμία αποζημίωση στη Τσέλσι.
Σε ανακοίνωση της η Γιουβέντους σημειώνει τα εξής:
«Η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης μας κοινοποίησε την απόφαση που ελήφθη από τους δικαστές και που έφερνε αντιμέτωπες τις Τσέλσι με τη Γιουβέντους σχετικά με τη μεταγραφή του Αντριάν Μούτου.
Οι δικαστές απέρριψαν τις απαιτήσεις της Τσέλσι, υποχρεώνοντάς την μάλιστα να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης.
Αυτή η απόφαση δεν έχει καμία επίπτωση στην οικονομική ισορροπία της Γιουβέντους, γιατί η ομάδα είχε πλήρη επίγνωση του τι ήταν σωστό και διάλεξε να μην επιτρέψει περαιτέρω ρίσκα στα ταμεία κατά τη διάρκεια της προσφυγής».

Keywords
Τυχαία Θέματα