«Δικαίωμα στο όνειρο»

23:19 24/12/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Άρσεναλ βρίσκεται η Λίβερπουλ και η αισιοδοξία στο στρατόπεδο της ομάδας είναι μεγάλη. Ο Μπρένταν Ρότζερς μιλώντας για την πορεία του συλλόγου υποστήριξε πως οι φίλοι της ομάδας έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται.«Είναι ωραία στην κορυφή, εκεί θέλουμε να είμαστε, αλλά κυρίως θέλουμε να είμαστε εκεί στο τέλος της σεζόν. Και γι' αυτό έχουμε μπροστά μας ακόμα πολύ δουλειά. Είναι εκπληκτικό για τους οπαδούς να βλέπουν εκεί την ομάδα τους. Είναι το όνειρό τους που βλέπουν τόσο ψηλά την Λίβερπουλ, ύστερα από 4-5 δύσκολα χρόνια και κανείς

δεν μπορεί να τους το στερήσει. Πρέπει να το ευχαριστηθούν, όπως κάνουμε και εμείς, αλλά η δική μου προσοχή είναι στραμμένη αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι για να χαμογελάσουμε στο τέλος. Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το που είμασταν πριν 18 μήνες και δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό», τόνισε σε πρώτη φάση ο Ρότζερς και πρόσθεσε για το προσεχές παιχνίδι με τη Σίτι:

«Ξέρουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Η Σϊτι δεν έχει χάσει παιχνίδι στην έδρα της, οπότε είναι δεδομένο πως έχουν αυτοπεποίθηση όταν αγωνίζονται εκεί. Σκοράρουν πολύ, αλλά την ίδια δέχονται και εύκολα γκολ, κάτι που ίσως δώσει ωραίο ρυθμό στο ματς. Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και θα πάμε για να νικήσουμε και μόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα