Διήμερο ρεπό στον Παναθηναϊκό

19:52 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει πως οι Πίντο, Κουΐνσι, Μπουμσόνγκ και Βιτόλο θα καταφέρουν να βγάλουν κανονικά την προπόνηση της Δευτέρας και εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, θέτουν υποψηφιότητα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Όπως και να το δει κανείς, πρόκειται για καλά νέα στην Παιανία που το τελευταίο διάστημα μοιάζει να έχει χτυπηθεί από κακοδαιμονία τραυματισμών. Άλλωστε, μην ξεχνάμε και τις πολύ μεγάλες απώλειες

του ανεβασμένου Χριστοδουλόπουλου και του Λουκά Βύντρα, η αποθεραπεία των οποίων δεν αναμένεται να είναι το ίδιο σύντομη (ιδίως του πρώτου).
Πάντως στην περίπτωση του Μπουμσόνγκ, ακόμη και αν κριθεί πως θα είναι έτοιμος για τον Άρη, το πιθανότερο είναι πως θα προφυλαχθεί προκειμένου να παίξει κόντρα στη Λάτσιο για το Europa League.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό, δηλώσεις ήρθαν και πάλι δια στόματος του Αχιλλέα Μακρόπουλου. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στο ημίχρονο της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου με τον Εύνικο (84-49) στο κλειστό της Λεωφόρου επανέλαβε πως το γήπεδο δεν πρόκειται να γκρεμιστεί, προσθέτοντας ότι το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει το αντίθετο δεν θα περάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα